[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
S.O.S Caras pe moarte!!! POZE !!!  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
stefyx
Unripe member

IP:

Deci am un acvariu cu 3 carasi. Au fost mai de mult 4 , unul a murit( nu stiu de ce )
Acvariul este de 50-60 litri
Temperatura 22-23 C. I-am hranit cu purici/ gold flake ceva..de vreo 2 ori pe zi
Au filtre, le-am schimbat... Saptamanal am schimbat 20-30% apa

Si unul din carasi sta pe fund, e bolnav, parca e umflat, solzii iesiti in afara, nu mananca, de-abia se misca.
Nu stiu ce sa-i fac!. Ajutati-ma va rog!

Le-am pus o substanta pentru stabilizarea PH-ului dupa ce l-am vazut bolnav...n-a avut nici un efect...
[Thumb - IMAG0383.jpg]

[Thumb - IMAG0381.jpg]

This message was edited 1 time. Last update was at 24/01/2011 00:22:52

alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Imi pare rau sa-ti spun asta, dar se pare ca acolo ai un caz clasic de Dropsy

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
stefyx
Unripe member

IP:

si nu pot face nimic ?
scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

4 carasi , mari, la 50-60 litri de apa ( nu stii exact cati ca e si greu de aflat ), ai schimbat filtrele, cu ce, de care, ce ai acum si te mai intrebi de ce ai probleme cu saracii pesti. Ai folosit solutie de stabilizat PH-ul. La ce valori? Trece si tu locatia la profil poate mai stie lumea din zona ta ce apa ai la retea. Asta daca nu cumva ai facut tu teste.

Te sfatuiesc sa pui mana sa te documentezi mai bine legat de tot ce tine de acvaristica.

Multe din tainele acvaristicii le gasiti AICI.
[Yahoo!]
djphazer
Senior member
[Avatar]

IP:

stefyx wrote:Le-am pus o substanta pentru stabilizarea PH-ului dupa ce l-am vazut bolnav...n-a avut nici un efect...

Scuza-mi te rog raspunsul rautacios, dar e singura metoda pentru a intelege ca ce ai facut tu nu numai ca e frectie la piciorul mesei, ci poate chiar dauna....

Daca vezi un om cu varsat de vant, dai cu odorizant prin camera in speranta ca ii trece ?

Iti urez spor la citit, si incearca sa judeci putin la rece unele lucruri inainte de a le pune in aplicare... Pestii tai nu s-au imbolnavit de bine ce le era....

.
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: