[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Pestele meu SAE va cere ajutorul!  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
lisandram
Member
[Avatar]

IP:

va salut! cam de 1 luna de zile am un peste SAE, astazi, am obs o chestie foarte ciudata: are daor 1 ochi! acum, sincer sa va zic, nu stiu daca asa l-am cumparat, sau a patit ceva intre timp... in acvariu (120L) mai am 2 cory, 10 neoni, 3 xipho si 5 pui de guppy. are vreo boala sauce as putea sa fac pt el pt ca pur si simplu pe cat de uimit sunt, pe atat imi este de mila de el. Pestele este plin de energie, mananca si toata ziua curata frunzele plantelor, nu prea da nici un semn de boala si nici nu am observat sa fie atatcat de alt peste. Va multumesc!

This message was edited 1 time. Last update was at 19/01/2011 22:38:43

[Yahoo!]
Ioan
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca-i merge bine, lasa-l in pace. Un transplant l-ar ajuta, dar,...e cam riscant.
lisandram
Member
[Avatar]

IP:

Ioan wrote:Daca-i merge bine, lasa-l in pace. Un transplant l-ar ajuta, dar,...e cam riscant.

in concluzie, crezi ca nu are nici o boala? mi-e frica ca in cazul in care are vreo bola sa nu ia si ceilalti pesti de la el boala, am intrat pe un site http://www.jbl.de/onlinehospitaluk/perpicture/index.php?Step=2&GalleryId=2 si nu am regasit nimic care sa se potriveasca pestelui meu
[Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Ochiul ii poate lipsi din varii motive. A fost atacat la un moment dat de un alt peste, s-a lovit, etc. In rest, nu prea avea de ce sa-i ... sara ochiul
Acuma, asa cum a spus si Ioan, daca pestele este in regula, activ, se hraneste si nu are alte urme vizibile pe corp, lasa-l in pace. Singurele complicatii ce ar putea sa apara, ar putea fi o infectare a golului ocular. Dar poate deja e vindecat acolo, asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
lisandram
Member
[Avatar]

IP:

alber wrote: Dar poate deja e vindecat acolo
da par sa se fi vindecat, parca nici nu ar fi fost ceva acolo.
[Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: