[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Problema cu filtrul  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
claw93
Member
[Avatar]

IP:

am filtru resun de 5w Mini filter ii zice intrun acvariu de 25 L (scrie pe el ca merge pana la 60 l) si am urmatoare problema,Motorasul din filtru care trage apa,mi-a tras buretele in sus si blocheaza motorasul sa traga apa,adica trage dar debitul este mult mai mic ce ast putea sa fac?
[Yahoo!]
kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Buretele este cumva vechi ? S-a strans ? Probabil ca este si colmatat.... Poti schimba buretele, cred ca gasesti direct taiat pentru el sau poti cumpara o bucata mai mare si iti tai cat ai nevoie.

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]
claw93
Member
[Avatar]

IP:

pai buretele are 1 sapt si 2 zile,acvariul este inca la ciclat dar problema cred ca este alta,buretele este plin de mizerie
foarte multa mizerie
[Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Il iei si il clatesti usor in apa scoasa din acvariu, apoi il pui la loc.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
Ioan
Senior member
[Avatar]

IP:

Acvariul este la ciclat? Mai ai si alt suport pentru bacterii sau ai doar buretele colmatat? Cand il speli arunci la canal si cele 3-4 bacterii care au apucat sa se depuna pe burete. Pentru un acvariu de 25L ar fi mai potrivit un burete mai mare, ca. 10x10x10cm, prin care sa circuli apa cu un tub prin care se ridica apa cu ajutorul aerului, un filtru "Bolborositor". Ideal ar fi un filtru "Canistra", dar cel mai mic costa cat 2 acvarii de 25L.
E greu sa tii pestii in viata fara filtrare biologica.

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: