Nu e inca finalizata plantarea (mai am de pus citeva, plus plantele suport) insa cam asta ar fi ideea.
Revin in scurt timp si cu restul, plua imagini de pe parcursul amenajarii.
Daca as putea cumpara timp ... as fi cel mai sarac om de pe fata Pamintului!
Pastreaza-l asa simplu, nu complica setupul cu elemente noi, zic eu.
Cand isi vor reveni plantele, o sa arate intr-un mare fel, de pe acum il vad in topicul ala cu creme si zemuri ;)
Abia astept sa treaca timpul si sa obtin un feedback pentru lampa Nemo
Si ca sa fiu carcotas.. ce plm futi bunaciunea aia de bazin cu tevile alea de rahat? Pune mana si comanda niste angarale din sticla, niste lillypipes cu skimmer frumos din acril transparent sau sticla.
Mosule, nu pot decit sa-ti multumesc pentru cuvinte! Sa fii sanatos si la punga gros! Si, ca sa vezi ce mult tin eu la opinia “inaripatului negru” , promit ca voi comanda echipamentele de care faci vorbire !
Da, Dane. Si eu m-am gindit din prima la lily pipe si sorb din sticla, dar nu erau pe stoc la dimensiunea potrivita. Ieri am gasit doua variante, vad unde comand. Multam frumos ca esti in gind cu mine, ca de obicei!
Cit despre feedback... nici o grija, se face la timpul potrivit.
This message was edited 1 time. Last update was at 28/04/2018 21:27:59
Nemolight : primele observatii!
Tehnic vorbind, e OK. Se programeaza usor, are functii simple. Efectul de moonlight face toti banii, estetic vorbind. Singura problema e ca nu poti face pauza de lumina in timpul programului, asta pentru adeptii principiului. Canalele de lumina(alba si albastra) se regleaza intr-o plaja mare. Atentie la intensitatea led-urilor pentru moonlight : mi-a venit setata la 20% ?!?!? Nu stiam de ce nu se mai sting, desi la reset ar trebui sa fie fixate la 5% intensitate.
Acuma sa vedem cum cresc plantele. Am si plante stem suport, si Bucephalandra, Anubias, ... dar si Helferi, Verticillata si putin gazon. Revin cu detalii peste o luna
Humbert wrote:inteleg ca daca i se taie curentul se pierd setarile - e corect?
Da, corect. Daca se deconecteaza, intra pe setarile de baza, 12 ore lumina si 12 ore moonlight la intensitate 100% pe toate canalele. Eu o alimentez cu un UPS care o duce peste 12 ore.
This message was edited 1 time. Last update was at 02/05/2018 16:22:38
am inteles - cam neplacut, UPS-ul devine un must in cazul asta altfel pleci in concediu si cand revii poti sa gasesti borcanul plin de alge.
da' ce UPS e ala care-ti duce 30-40 de wati timp de 12 ore? al meu duce 10-15 wati 1 ora si jumatate
PS imi place foarte mult scape-ul
This message was edited 1 time. Last update was at 02/05/2018 16:32:58