[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salutare  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
chrome
Junior member
[Avatar]

IP:

salutare!! sunt putin suparat, sunt activ pe acest forum de o luna si acesta este primul meu post
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/13353.page
acuma am nevoie de ceva informatii si sa blocat topicul... in fine nu mai conteaza
Ma numesc Chrome si am un juvel de 130l populat cu 4 cory,2 ancitrusi, 4scalari(din care un pui),
acvariul este dotat cu un filtru aquael turbo 650 caruia iam schimbat buretele cu unul mai mare(dublu) iar in reciientul acestia am pus sera siporax. am un un icalzitor de 150w si ca lumina dispun de 3x18w osram 865 si 1x18 aqua glo. nu am filtru exterior, nici co2. am doar substrat jbl, in rest nimik, nici macar fertilizant
Ca si plante nu va pot spune prea multe deoarece nu prea le cunosc numele si nu vreau sa gresesc.
Multumesc de gazduire!!
Acum se poate debloca acel topic?
djphazer
Senior member
[Avatar]

IP:

In primul rand, topicul a fost inchis pentru ca asa patesc toti cei care activeaza pe forum fara sa se prezinte. Aceasta prezentare ar trebui facuta din propria initiativa, pentru ca un forum reprezinta o COMUNITATE unde persoanele ar trebui sa isi faca prezentarea ca asa e frumos, moral si corect. De asemenea, prezentarea trebuie sa includa macar numele complet, sa stium si noi cu cine stam de vorba. Ma indoiesc ca te numesti "chrome" ca nici eu nu ma numesc "djphazer" (ai dovada in topicul unde m-am prezentat). Pe langa asta, te rog sa iti completezi locatia la profil, tot din aceleasi considerente. Ca o ultima rugaminte, renunta la limbajul de chat (ex: nimik). Aici se foloseste Limba Romana, o limba pe intelesul tuturor ;). Te rog sa iei ca un sfat tot ce ti-am spus eu, si nu in nume de rau. Numai asa se poate forma o comunitate unita, cu membri care sa se respecte unii pe ceilalti. O seara frumoasa.

.
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: