am si eu doua curiozitati care nu se incadreaza neaparat la un capitol anume al forumului si anume.
recent am avut si eu probleme cu filtrul meu tetratec 1200 si am fost sfatuit ca la imbinari dupa corectiile necesare aduse filtrului sa ung cu glicerina boraxata.
prima intrebare este legata de acest produs, cu ce este mai bun ca si vazelina clasica? intreb asta deoarece stiu ca glicerina respectiva se dilueaza in apa pe cand vazelina din cate stiu nu. unde gresesc daca gresesc?
a doua intrebare este legata de cochilii si de calitatea apei pentru acvarii cu cichlide. am o "oala" de cochilii de melci si scoici adunate peste veri si veri de la mare, inteleg ca e le baga in acvariu reduce naturaletea habitatului acestor pesti dar in schimb stiu ca contribuie atingerea conditiilor naturale a acestor pesti, deci am decis sa le sparg si sa le pun intrun sertar al filtrului, intrebarea mea este daca acest tip de produs este o solutie mai buna sau mai rea decit a aplica marmura sparta in acest sertar al filtrului si de ce anume?
va rog comentati ambele nelamuriri. multumesc
|