[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Comportament neon  XML
Forum Index » Characidae
Author Message
florinel
Junior member

IP:

Salut!
Dupa cum se vede din titlu,azi neoni mei se comporta destul de ciudat zic eu,se fugaresc unui pe alti continuu,nu i-am mai vazut asa!Neoni sunt in numar de 30 intru-un acvariu de 260 de litri,au conditii bune zic eu!Va intreb este ceva normal sa fie asa neoni?Va intreb ca eu nu am mai crescut neoni mult timp,si de aceea nu ma nici experienta cu ei!

M-am uitat mai bine in acvariu un neon are o burta foarte mare,sa fie vorba de depunere?

This message was edited 1 time. Last update was at 23/10/2010 15:36:47

[Yahoo!]
florinel
Junior member

IP:

Chiar nimeni nu poate sa ma ajute?Nu poate sa explice cineva comportamentul neonilor mei? ,tot o scot eu la un capat cumva cu ei..
Intre timp mai am o problema cum deosebesc sexele?Si cum se comporta o pereche?Va intreb ca nu stiu,ma tenteaza sa-i inmultesc sper sa si reusesc!Numa bine!
[Yahoo!]
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca fac cam asa :

E foarte posibil. Femela e cu abdomenul mai umflat si cred ca si mai mare ca si masculul, dar asta nu stiu sigur.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
florinel
Junior member

IP:

Comportamentul in mare e exact ca si la neoni mei,tot asa se fugares,sa depuna?Puteti sa ma sfatuiti cam cum asa realiza acesta inmultire?Am citit pe nett,si din alte surse,dar cam de pe unde m-am documentat eu,parea foarte greu si inmultesc,asa ca apelez la o metoda ma-i simplla daca stiti voi!Ms
[Yahoo!]

Forum Index » Characidae
Go to: