[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cumpar plante  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
Alexploiesti
Junior member

IP:

cumpar plante....astept orferte
[Yahoo!]
ender67
Member

IP:

Asta e la fel de serioasa ca si "cumpar pesti..astept oferte". Mai intai hotaraste-te ce plante vrei, si apoi vezi la rubrica de vanzari. Plantele cresc si se inmultesc mult mai repede decat pestii, si periodic trebuie sa dam cu "coasa" in acvariile plantate. Majoritatea aruncam la curatenie o gramada de plante sau de masa vegetala, unii le doneaza sau le vand.asa ca arunca un ochi pe anunturile de vanzari.
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Sau consulta catalogul de plante de la Reef. Asta daca esti om serios si ferm convins ca vrei ceva de calitate - fara alge si fara alte stricaciuni. Daca esti dispus sa investesti, plantele iti vor fi livrate in stare impecabila prin curier.
Alexploiesti
Junior member

IP:

eu am mai multe acvarii....si vreau multe plante...acum..nust.
De unde pot comanda plante si sa vina prin curier?
[Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Plante sanatoase si frumoase - magazinul Reef - www.reef.ro . Chiar ieri au adus o multime. Azi eu am fost acolo si am cumparat. Curierul nu face mai mult de o zi pe drum. Max 2. Daca tu esti din Ploiesti, le primesti repede. Nici nu trebuie sa te deplasezi. Te uiti in catalog, dai un telefon si faci comanda si problema e rezolvata. Daca vrei o planta anume, poti face comanda de asemenea.

Nu exista riscul deteriorarii.

Forum Index » Cumparari
Go to: