[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salut  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
LAZARESCU
Junior member
[Avatar]

IP:

Am un acvariu de 250 de litrii si am avut un capac de fier cu sticla. M-am apucat de facut un capac din profile perete PVC. Toate bune pana la o dilema. Carcasa este dormata din doua bucati: lateralele care vor sta efectivpe acvariu si capacul propriu zis. Intrebarea cea mare: cu geam sau fara geam???? :-?. Geamul l-as pune ca sa nu se faca condens pe neoane. Ce avantaje si dezavantaje ar fi, cu sau fara geam??? O sa revin cu poze. Multumesc

Cu cat regula este mai stricta, cu atat capul care a conceput-o este mai prost.
[Email] [Yahoo!]
brawn
Membru de baza

IP:

Nu pune sticla. Obturezi lumina si faci capacul mai greu si mai fragil. Neoanele nu patesc nimic de la condens.
LAZARESCU
Junior member
[Avatar]

IP:

Dar condensul? o sa se puna pe neoane, nu? Mai bine prefer sa sterg geamul de condens, decat neoanele, dupa ar mai fi problema ca tre sa cumpar si soclu rezistent la apa si alea sunt ceva bani la cate neoane am de gand sa pun :-?? Daca nu se pierde multa lumina prin geamul ala, l-as pune pt partea ,,financiara".
ms de raspuns

Cu cat regula este mai stricta, cu atat capul care a conceput-o este mai prost.
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: