Buna tuturor. Detin momentan 2 zebre foarte active, care n-au stare cat e ziua de mare si vad ca in ultima vreme, masculul o "hartuieste" intruna pe femela. Se tot freaca de ea, o urmareste prin acvariu, nu o musca doar se tot freaca de ea am cum am zis. Ceea ce e ciudat e ca acum 2 zile situatia era tocmai invers, female se dadea la el. Sunt 100% sigur ca am mascul si femela si dupa cate vad mi se inperecheaza. Aici as avea cateva nelamuriri. Din experienta voastra sau din cunostiintele pe care le aveti despre zebre cam ce sanse sunt ca sa imi faca pui? Am un acvariu de 25 de L. Mai am in el 2 neoni, 2 sanitari si 1 beta mascul care nu le are baiul, e foarte calm. Am plante multe si de suprafata si plantate. Am sanse sa ma tresesc cu pui? Din cate am mai citit eu puii arata cam ciudat, sunt lunguieti ca un fir de par si au in jur de 2-3 mm. Mi se pare ca am vazut ceva miscandu-se prin acvariu si arata exact asa lung si subtire si foarte mic. E posibil sa fi avut pui deja? Acvariul e doar de 1 saptamana terminat, nici nu. Ms pt intelegere.
|