multumesc de intrebare, o sa fiu scurt pt ca aici e topic de vanzari si in principiu nu ar trebui sa dau explicatii decat unei persoane interesate (tu, fiind din bacau, nu poti fi una pt ca nu vand acvariul decat in bucuresti).
acvariul are 2 drosere separate, deci asta-ti raspunde la intrebarea "cum se poate sa pun si 1 neon si 2 neoane"
droserele, fiind universale, aprind cam orice fel de neon. 15W si 18W sunt puteri apropiate, deci nicio problema aici.
am incercat si cu 24W T5 HO si merg si alea, sincer sa fiu nu am observat vreo diferenta fata de felul in care le aprind cu droser osram dedicat (probabil e o diferenta, dar ce zic eu e ca diferenta asta e irelevanta, atat timp cat Hemianthus cuba a crescut foarte bine si cu 2 tuburi T8 de 18W si cu 2 de 24 de wati T5)
neoanele de 18W si de 24W au aproape aceeasi dimensiune (590 mm fata de 549 mm), ceea ce le permite sa se sprijina in gaurile pe care le-am dat pe marginile capacului. pt neoanele de 15W se folosesc niste cleme pe care le-am prins in interiorul capacului.
mai multe detalii despre modificarea pe care am facut-o la capac se pot vedea in pozele de mai jos.
daca mai ai intrebari, hai sa discutam pe pm