[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Decorare acvariu - pareri,sugestii  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Giany
Membru de baza

IP:

am lipsit o saptamana de acasa si vad ca au crescut plantele acum trebuie sa fac un schimb de apa si ma gandeam sa mai tai din ele si sa plantez ca sa le mai indesesc datimi si mie idei ce pot sa mai fac sa arate cat mai natural
cum e mai eficient sa pun furtunu de la bomba la filtru (adica sa iasa co2 pe unde baga filtru acum aer ) sau sa las " reactorul" inventat de mine (reactorul are o piatra de aer iar peste piatra de aer burete de filtru indesat) nu stiu cat de eficient e ca nu am niciun fel de teste dar vad ca plantele cresc bine s`a prins calumea chiar si cuba
[Thumb - ACVARIU.jpg]

This message was edited 2 times. Last update was at 02/09/2010 15:28:29

[Email] [Yahoo!]
kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Mai bine nu il pune la filtru. Nu se vor forma bule suficient de mici astfel incat sa se dizolve bine.

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Primul pas intru propasirea acvariului tau este scoaterea fara intarziere a epavei. GAndeste-te ca au venit cei de la Discovery si au luat-o
Al doilea este sa tai varfuri de plante si sa replantezi. Cand mai inmultesti plantele si indesesti tufele, vedem ce vom face cu ele.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
Giany
Membru de baza

IP:

epava aia e singura chestie unde se pot baga si ei(pestii) ) m`am gandit sa o scot dar e facuta cadou de cineva si mi`e aiurea sa o scot .... o sa incerc sa o mai ascund printre plante
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: