[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
guppy  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
ashavodaz
Member
[Avatar]

IP:

am si eu o intrebare... sa incepem cu un "deci":
in acvariul meu tin numai guppy. am si vro 2 sanitari micuti, in rest nimic ce tine de pesti. spre fericirea mea, guppy au fatat, puii au crescut destul de maricei, adiq se plimba lejer pe langa parintii lor, fara ca acestia sa mai incerce sa ii manance.
intrebarea mea e in felul urmator. dupa ce puii ajung la maturitate, ei o sa inceapa sa se inmulteasca intre ei? si daca da, atunci nu sunt probleme pt ca sunt frati si surori? nu incep sa apara pui "retardati
10x
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

ashavodaz wrote:
intrebarea mea e in felul urmator. dupa ce puii ajung la maturitate, ei o sa inceapa sa se inmulteasca intre ei?

Ba da, ca n-au nici o jena.
ashavodaz wrote:si daca da, atunci nu sunt probleme pentru ca sunt frati si surori? nu incep sa apara pui "retardati
10x

Ideal ar fi sa tii masculii separati de femelele din aceeasi generatie.
Dragosman
Moderator
[Avatar]

IP:

ashavodaz wrote:dupa ce puii ajung la maturitate, ei o sa inceapa sa se inmulteasca intre ei? si daca da, atunci nu sunt probleme pentru ca sunt frati si surori? nu incep sa apara pui "retardati
10x

Ba da - dar asta inca nu e cea mai mare problema pe care o vei avea... Vei observa cu surprindere cum intr-un ritm alarmant de rapid vei avea din ce in ce mai putina apa si din ce in ce mai multi pesti. Daca le oferi conditii bune - si sunt convins ca te straduiesti sa o faci - cam in 3 luni o sa ai un acvariu plin de puiet de diferite generatii.

In Aquarium Veritas!
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: