[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Deja pui!!!  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
coxanelu
Junior member
[Avatar]

IP:

Iata ca dupa numai 2 saptamani de la achizionarea acvariului am deja pui de molly )...am reusit sa scot 4 din bazin, cred ca mai misuna cativa pe acolo si ma apuc imediat iar de cautat...culmea ca a nascut cand am fost plecat din bucuresti

ce fac acum mai departe? i-am pus intr-un castron cu apa scoasa din acvariu si nu prea gasesc cu searchu asta ce sa fac exact...multumesc de raspunsuri

Munceste, consuma si supune-te sistemului, pentru ca nu exista alternativa la lumea minunata pe care am faurit-o pentru tine
[Yahoo!]
hulk2738
Member

IP:

asa eram si eu bucuros cand am avut puii de molly intr-un bazin amazonic. ulterior, bucuria s-a transformat in cosmar. faceau foarte mare mizerie, mancau foarte mult si furau mereu hrana pestilor amazonici. mai mai ca s-ar fi dat si la puii de corydoras. pana la urma i-am dus inapoi la petshop pe toti cati erau. nu-mi mai trebuie in veci! am lasat doar 3 masculi

This message was edited 1 time. Last update was at 24/07/2010 23:11:02

ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Unul nu era destul ? Masculii se bat intre ei

Referitor la pui ...daca vrei sa ii vezi mari cel mai simplu e sa ii lasi in acvariu si sa faci rost de o mana de elodea(sau ceratopteris,etc)...pe care o lasi sa pluteasca intr-un colt la suprafata. Se vor ascunde acolo si cand dai mancare le dai si lor acolo, faramata praf ca sa o poata manca. Le poti da mancarea cam de 4-6 ori pe zi la pui, insa foarte putin!!! O alta varianta ar fi sa pui o maternitate in acvariu(se gasesc la pet-shop de cumparat) , insa e mai dificil sa ii faci mari in aia... Varianta cu inca una acvariu cred ca nu te intereseaza

Until you find someone worth dying for, you never really live.
coxanelu
Junior member
[Avatar]

IP:

pfew...i-am scos din castron si i-am pus la loc in acvariu la sfatul lui jolie ...am o plutitoare ( habar nu am cum o cheama ) dar nu stau acolo...am altele care ajung sus si acolo se ascund...o sa le pun fulgi extra faramitati pe unde ii vad...deja nu prea mai incap in gurile pestilor pe care-i am in acvariu deci pericolul asta s-a dus

Munceste, consuma si supune-te sistemului, pentru ca nu exista alternativa la lumea minunata pe care am faurit-o pentru tine
[Yahoo!]
Jolie
Member
[Avatar]

IP:

jolie
hulk2738
Member

IP:

ReBella wrote:Unul nu era destul ? Masculii se bat intre ei

Nu am vazut sa se bata. E unul mare, ala cu fecundarile (ramas acum fara ocupatie) si 2 mai mici. E dominare clara, fara loc de dispute.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: