nu stiam pe unde să pun acest post aa ca l-am bagat pe aci:
multumesc lui Cristi care s-a indurat si de mine ca de un incepator ce sunt si mi-a dat 2 manunchiuri serioase de criptocorintus GRATIS!!!!!!!!!
aşa că mi-am populat si io 1/5 din acvariu cu asta. arata super!
aviz amatorilor: cine mai are nevoie de plante sau altceva incercati, intrebati: sunt si tipi cu sufletul mare pe aci!
Leo2003 wrote:"Nu ca sa va rusinez va scriu acestea, ci ca sa va dojenesc, ca pe niste copii ai mei iubiti." I Corintieni 4, 14
Amin Leo.. se vede ca esti plimbat la mine in parohie
@furnici - inveti in timp. Nu de alta, dar vei observa ca toti cand ne intalnim vorbim in termeni de genul asta. Toti ne plimbam limba in gura la inceput, incercand sa dibuim "Vallisneria"
Nu cred ca este indicat sa faci scandal si sa raspunzi pe un asemenea ton. Iar daca te simiti lezat, fa bine si informeaza-te mai intii despre denumirile corecte si abia pe urma posteaza.
P.S. Ti s-a mai atras atentia asupra diacriticelor, dar vad ca le folosesti in continuare. E chiar atit de greu de priceput ca nu isi au locul aici? Nu e nimeni platit sa iti corecteze tie posturile la nesfirsit si la le faca inteligibile.
ok, ok, nu te mai burzului la mine,mai, Doll!
a fost asa, mai mult de tease...., you know?!
cat despre diacriticile alea e un defect profesional: îmi scapa! asa e cand scrii toata ziua documente in romana - te schimbi greu. sorry