[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Testere apa "capabile"  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
coxanelu
Junior member
[Avatar]

IP:

zilele care urmeaza planuiesc o vizita pe la reef ( deoarece imi este aproape de casa si vad ca alte magazine par sa nu existe )
ce produse sa cer acolo si la ce cheltuieli sa ma astept in mare ? am citit ca nescaffe-urile astea x in 1 nu fac treaba buna asa ca va rog sa-mi spuneti de ce am nevoie ca sa aflu exact cum stau

nu ma gandesc ca m-ar fraierii baietii acolo dar nu vreau sa ma duc chiar total nepregatit...atat financiar cat si informational

Munceste, consuma si supune-te sistemului, pentru ca nu exista alternativa la lumea minunata pe care am faurit-o pentru tine
[Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Chiar nu au cu ce sa te fraiereasca, mai ales daca te uiti putin pe benerul de sus de tot. Ala cu 20% discount la orice produs . Iar daca te gandesti ca cineva de acolo ar vrea sa-ti bage ceva pe gat...stai linistit, nu se va intampla. Oamenii isi stiu bine meseria si nu urmaresc doar profitul imediat si cat mai mare.
Asa. Acuma despre teste. Depinde foarte mult de ce anume vrei tu sa faci cu acvariul ala. Daca mergi pe un plantat cumsecade, te uiti dupa teste de Ph, Kh, Gh, NO3, PO4 si Fe. De restul nu prea ai nevoie. Pentru cazuri exceptionale, cand banuiesti o deciclare, ar mai trebui unul de NH3/NH4 si unul de NO2. Dar astea sunt bune in general in primele saptamani de viata ale acvariului, apoi doar "foarte" ocazional. Ar mai fi bun si un test permanent de Ph, in cazul in care introduci CO2 in acvariu.
Daca nu mergi pe plantat, poti renunta la NO3 si la PO4.
Preturi gasesti la un click distanta. Mergi un pic mai sus si dai click pe bener

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
oxyox
Junior member
[Avatar]

IP:

Bun ar fi:
Test CO2 ph Permanent JBL - Test pentru stabilirea nivelul CO2 si a pH-ului din apa. Citire cu acuratete a valorilor din acel moment,
JBL NO2 (Nitriti) Test - Set de masurare a concentratiei de nitriti din acvariile marine sau cu apa dulce. Si in afara de astea, kit-uri care masoara NO3, NH4.
Apoi vezi cum stai la capitolul filtru. E deasemeni bine sa ai si rezerve. Macar un filtru, o pompa de aer si nu in ultimul rand testerele pt verificarea calitatii apei.
[Email]
coxanelu
Junior member
[Avatar]

IP:

pai am spus ca nu ma gandeam ca as fi in vreun fel fraierit ( e firma mare cu pereti frumosi ) ...dar macar sa nu rada prea tare si sa ma prezint si eu cu cateva denumiri d-astea ( ptr mine inca ) sains fictzion

acum ma duc la bener sa compar ce mi-ati spus cu ce cer ei pe ele...multumeeeeesc da, acvariul e in prima lui saptamana...a murit un guppy femela si acum incerc cu ajutorul virtual oferit de oxyox sa o tratez pe a doua restul pestilor sint ok dar trebuie sa testez mediul....revin cu date si cu intrebari cum sa-l reglez

le : gata, am dat click...sint f ok preturile...cu max 1 milly imi dau seama care-i treaba....poate o sa iau un ph test din ala permanent

This message was edited 1 time. Last update was at 20/07/2010 23:47:27

Munceste, consuma si supune-te sistemului, pentru ca nu exista alternativa la lumea minunata pe care am faurit-o pentru tine
[Yahoo!]
oxyox
Junior member
[Avatar]

IP:

un sfat bun: nu te zgarci la bani. chiar daca un produs bun e sump, merita luat. insa sa fie bun, nu vreun rebut cu titlu de high technology...
[Email]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: