[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Probleme cu apa tulbure si nu numai  XML
Forum Index » Apa
Author Message
bizar79xxx
Junior member

IP:

Acum cateva zile (6 iulie daca nu ma-nsel) in urma unei prostii si a deciclarii bazinului, nitritii luand-o razna, fiind la un pas sa pierd tot ce aveam in bazinul de africani, am reusit sa stabilizez bazinul cu biotopol, dinitrol parca si adaos de bacterii de JBL. Desi stiu ca in doua zile apa trebuia sa se limpezeasca la mine este si acum la fel de tulbure (filtrul este un resun 2500 cu biballs si pasla, care si-a facut pana acum si isi face treaba foarte bine). Alta problema ar fi ca pe geamuri am ceva care nu imi para fi nici alge brune nici verzi, sunt mici punctulete alb-transparente, alunecoase la atingere, pe toate geamurile, desi bazinul a fost "toaletat" duminica trecuta. Are cineva idee cum limpezesc apa si ce anume am pe geamuri?

Doar doua lucruri sunt infinite: Universul si prostia omeneasca. Insa despre primul nu sunt sigur! (A. Einstein)
[Email] [Yahoo!]
kid
Member
[Avatar]

IP:

se rezolva de la sine cand se cicleaza acvariul cum trebuie
[Yahoo!]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Eu ultima data cand am deciclat un bazin am adaugat o singura data Sera Nitrivec...si dupa 2 zile apa era foarte limpede, insa ciclarea nu era 100% terminata...a mai durat inca o saptamana pana sa am nitritii 0 zilnic.

Until you find someone worth dying for, you never really live.
iustin
Junior member

IP:

salut
am un acvariu de 100 de l home made
am o problema nu stiu ce se intampla ca de la un timp am apa foarte tulbure, nu stiu ce se intampla. mentionez ca apa a fost cristal pana am schibato o data.
ce as putea sa fac sa nu mai fie tulbure?
ThePhotographer.ro
Junior member

IP:

Depinde cata ai schimbat. Recomandat 10-15%. Maxim 25%
Inteleg ca de la un timp, deci acvariul era ciclat, ai dezinfectat cumva, ai facut tratamente care l-au deciclat?
Sau daca e si usor verzuie or fi alge - vezi http://www.theplantedtank.co.uk/algae.htm
[WWW]
iustin
Junior member

IP:

am pus niste fertilizant pentru plante. se poate sa fie de la ala?

Forum Index » Apa
Go to: