Mie imi place ca plantele sunt superbe Cat de des le tunzi ?
Intrebare despre poze : umbli cumva la saturatie cand editezi pozele ? Ca mi se par un pic prea 'extreme' culorile, adica rosul acela de pe coada neonilor e aproape RGB 255,0,0 (ma rog, vreo 230, 10, 10 sau asa ceva). Sau algoritmul camerei trage de ele asa ? Am incercat un Shift-G in IrfanView (si la saturatie sa pun -60) si arata muuult mai naturale culorile asa.
Acvariul insa arata extreordinar de sanatos. Felicitari pentru munca depusa ...
IP:
viulian wrote:Mie imi place ca plantele sunt superbe Cat de des le tunzi ?
Intrebare despre poze : umbli cumva la saturatie cand editezi pozele ? Ca mi se par un pic prea 'extreme' culorile, adica rosul acela de pe coada neonilor e aproape RGB 255,0,0 (ma rog, vreo 230, 10, 10 sau asa ceva). Sau algoritmul camerei trage de ele asa ? Am incercat un Shift-G in IrfanView (si la saturatie sa pun -60) si arata muuult mai naturale culorile asa.
Acvariul insa arata extreordinar de sanatos. Felicitari pentru munca depusa ...
Da intradevar telefonul este de vine am un Samsung Galaxy s2 la care nu pot nici cum sai reglez corespunzator culorile.Am observat si eu ca sunt mult accentuate pe culoarea rosie.
Ma bucur ca ati place acvariul meu prietene
Cu alte cuvinte, nu trebuie sa aibe alt parametru in afara de film (video) v=asdfasdfasdf comparati cu cel de sus.. (si binenteles sa nu fie bifata "disable BB code for this message = optiune la postare, langa butonul submit"
This message was edited 16 times. Last update was at 10/06/2012 22:41:44
IP:
Vreau sa mul?umesc celor care miau fost al?turi pe toat? perioada mea de acvarist ?i celor care mau sustinut cu sfaturi ?i p?reri.Dar trebuie sa anun? ca pentru o perioada va trebui sa opresc Upgrad 300.. din anumite motive.
Cand voi fi pregatit din toate punctele de vedere ma voi reintoarce alaturi de voi daca ma veti primi inapoi.Rog administratori acestui forum sa nu inchida acest topic.
Ramas bun tuturor colegilor.