[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
probleme cu guppy....  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
piratul
Junior member
[Avatar]

IP:

Alaltaieri am observat ca pui de guppy[au vreo 2 luni jumate],vreo 5 din ei stau cu burta in sus,iam separat intr-un pet de 5 litri taiat la gura,am introdus ceva sare de bucatarie,si am mai adaugat si trei picaturi de albastru de metil,luat de-la farmacie,problema e ca dupa doua zile nici o ameliorare,doi dintre ei au murit,astept o ideeie un sfat orice ce iar face sa-si revina,precizez ca la mine in orasel nu exista vreun pet-shop de unde sa iau medicatie,poate stiti ceva de prin "ograda"proprie adica din casa ce as putea folosi pentru ai salva,in acvariu schimb odata la saptamana apa cu apa statuta in jur de 20-25%,mancare primesc de doua ori pe zi,iar temperatura e intre 24-26 de grade.

Orice sfat sau critica e bine venita,sunt cam disperat,si nu stiu ce sa-le mai fac sa-si revina....

TEXT CENZURAT
[Email] [Yahoo!]
beez
Member
[Avatar]

IP:

ce apa ai pus in bidon ?era din acvariu,adica ciclata?
o planta sau oxigen(pompa de aer) le-ai pus si lor in bidonul ala?cata sare ai pus? pe viitor nu mai folosii sare!albastru de metilen e bun dar la 5 litrii se pune foarte putin(doza e 1 pic/10l ).
daca iti mor stai linistit ca mai face mamica lor pui..
da detalii despre comportamentul pestilor din acvariu,pune niste poze cu acvariul,respectiv pestii ca sa vedem daca sunt bolnavi
piratul
Junior member
[Avatar]

IP:

Da apa era ciclata,era din acvariu comunitar,azi si mama lor a ,sare nu o sa mai pun(oricum am pus foarte putin),pui stau cu burta in sus,unu la suprafata iar ceilati doi pe fundu petului,si inoata cand mai inoata,intr-o parte sau cu burta in sus,nu se vede nimic pe ei,pete sau ceva ce as putea sa-mi dau seama,in pet au o piatra de aerare,restu pestilor nu par sa aibe nimic,nici un comportament dubios sau vreo pata pe ei,mancaciosi ca deobicei,in rest ce pot sa zic astept si o sa vad ce o sa-se rezolve,sper sa-si revina,inca astept pareri pro si contra,ms.

TEXT CENZURAT
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: