[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
compatibilitate  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
angela_naum2000
Junior member

IP:

buna. Imi pare rau daca s-a mai scris despre asa ceva, dar eu nu am gasit nimic (sau poate inca nus tiu sa caut). Se pot pune in acelasi acvariu guppy cu creveti? As vrea sa iau si vreo 2-3 creveti red . Multumesc anticipat pt raspunsuri.
andrei_0
Junior member

IP:

Cred ca merge, guppy sunt destul de pasnici si au gura mica, ma indoiesc ca vor incerca ceva cu crevetii. Eu sunt curios daca merge ancistrus & cory + creveti.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Guppy pot fi obraznici. Asteptam sa ne spuna cum e cineva care a chiar tinut guppy cu creveti.

Poze: smilie ... Poze cu plante
angela_naum2000
Junior member

IP:

pai cred ca pana la urma incerc eu. dar nu chiar acum. dupa ce termin ciclarea si va spun rezultatele. daca le=a placut la guppy meniul
sece4u20
Member
[Avatar]

IP:

eu am guppy cu creveri red chery. pana acum , ii am de 5 luni, nu am vazut sa se dea la ei sau ceva asemanator. acum cred ca depinde si de gradul de plantare al acvariului, deoarece crevetii mei stau si prin plante insa vine si in fata acvariului unde am mai gol

mesaj pentru europa si nu numai
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Nu sunt probleme...am tinut si eu si se inmulteau in disperare. Si guppy si crevetii

Until you find someone worth dying for, you never really live.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: