[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
va rog ajutor cu puii de creveti  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
YellowBee
Junior member
[Avatar]

IP:

am luat 5 creveti acum 2-3 sapt si ieri am vazut in acvariu puiuti foarte mici, cam cat gamalia unui ac. ce conditii trebuie sa le ofer? hrana speciala? nu mai spal filtrul? am inteles ca, crevetii nu mananca puii dar ii pot rani? alte sfaturi? multumesc!

I had a heart attack this morning. I can't do any more drugs 'til at least lunch.
clonitza
Member

IP:

Prea mult nu trebuie sa te stresezi cu ei, daca ai moss/riccia gasesc ei ce sa manance.
[Email]
YellowBee
Junior member
[Avatar]

IP:

am java moss si riccia..am vazut ca stau agatati prin ele.. vazusem o data la magazin mancare pentru pui de creveti si ma gandeam ca trebuie sa umblu sa caut.. la temperatura trebuie sa umblu cumva? nu am incalzitor.. sta la 24-25 grade acvariul.. azi maine trebuie sa schimb din apa, e ok sau o mai las asa?

I had a heart attack this morning. I can't do any more drugs 'til at least lunch.
clonitza
Member

IP:

Sa fii atent sa nu ii aspiri cand scoti apa si sa nu schimbi multa, eu deobicei cam 10-15% din apa schimb saptamanal.
Temperatura e ok. Poti sa pisezi mancarea si sa pui foarte putina in riccia/moss.
[Email]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

http://www.planetinverts.com/ - ai aici toate datele despre diverse specii de creveti
YellowBee
Junior member
[Avatar]

IP:

femela este bee shrimp si am masculi si bee si crystal red, sunt varietati ale aceleasi specii si teoretic pot iesi hibrizi.. asta dinn cate m`am documentat.. poate gresesc.. acum din cate vad puii sunt au cu siguranta dungi albe si negre-maronii. nici nu mai conteaza. sper doar sa traiasca multumesc pt sfaturi.. sunt binevenite

marzzx
Member
[Avatar]

IP:

Bee si Crystal Red sunt mai degraba denumiri diferite... Desi unii considera red bee un grad mai mare de CRS, de la A in sus, dar aceste denumiri nu sunt universal valabile.
Daca ai si black bee, da, se corcesc si nu este recomandat sa fie tinuti impreuna pentru ca nu vei putea face o selectie buna. Dar e posibil sa fie breviata, daca zici ca sunt cu dungi maronii si atunci nu sunt sanse sa se corceasca.

Atentie la schimburile de apa, cum zicea si Clonitza; sunt foarte pretentiosi si la concentratia de cupru - vor muri foarte rapid la o concentratie cat de mica.

Bafta !

LE: Cu hrana, in general, se descurca ei, dar poti sa le si oferi si tu. Cea cu mai multe proteine ii va ajuta sa creasca mai rapid, dar este recomandabil sa primeasca si hrana vegetala.

This message was edited 2 times. Last update was at 21/04/2010 18:13:58

La t?? ni-i greu !!!
Kreator
Member
[Avatar]

IP:

Sa nu ai variatii bruste de pH (de la CO2) si apa sa nu fie prea moale... ca cu le place.

<<-->>
YellowBee
Junior member
[Avatar]

IP:

multumesc mult de tot! o sa le fac poze cum o sa fie destul de mari sa se vada ma asteptam sa fie transparenti cand sunt mici am innebunit cu totii, stam minute intregi sa-i pandim

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: