[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
iluminare juwel 180 t5  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
stalu
Junior member

IP:

Am ajuns la concluzia ca trebuie sa mai adaug inca 2 neoane t5.Nu vreau sa modific capacul,cu suruburi si alte improvizatii.Am gasit ceva de care sunt convins ca arata bine,dar nu gasesc o componenta indispensabila :

image
Aveti ceva idee??
mihai_ghe
Membru de baza

IP:

Vezi ca la voi la CLUJ aveti un magazin cu tot ce ai nevoie,drosere osram,tuburi t5,dulii si reflectoare.Foloseste dulie de tipui din poza ca are si sistem de fixare al tubului(acesta se poate lipi cu silicon de capacul acvariului) ,droserul trebuie montat separat langa acvariu(pentru un randament maxim al tuburilor t5 ar trebui folosit un droser dedicat tuburilor t5)
[Thumb - 18042010080.jpg]

[Thumb - 18042010081.jpg]

This message was edited 1 time. Last update was at 19/04/2010 09:20:04

[Yahoo!]
Claudiu Truta
Member

IP:

Si eu am un astfel de acvariu. Problema are o solutie simpla. se dau 2 gauri in partile mobile ale capacului si se ataseaza clipsuri pt tuburi. Balastul il prinzi in spatele acvariului si tuburile le alimentezi printr-un cablu UTP care are 8 fire, exact cate iti trebuie si tie. In cazul in care doresti sa pastrezi plasticurile originale intacte, la firma Pretext din Cluj (au atelier pe b-dul Muncii), iti vor face unele identice ca si culoare si dimensiuni contra sumei de 15 lei. Nici nu le poti deosebi de cele originale. Tuburile le poti alege din doar 2 game : Juwel sau JBL. Eu am momentan 2 Juwel si 2 JBL. Daca vrei sfatul meu, iti spun sa mergi pe Juwel toate 4. Nu vei deruta plantele asa tare. Nu uita sa le dai drumul treptat, daca nu iti lipseste un "de-a v-ati ascunselea" cu alegele. Daca vrei mai multe detalii sau daca vrei sa vii la mine sa te inspiri, contacteaza-ma pe privat, iar daca sunt mai multi interesati, voi posta poze.
stalu
Junior member

IP:

Am rezolvat altfel,am adaugat inca o lampa lumilux de la juwel cu 2 neoane tot juwel si am modificat capacul.

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: