[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
gazon in apa  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
furnici
Member
[Avatar]

IP:

hi guys
ştie cineva cum pot face şi io gazon în apă
mi-aş dori tare mult ca şi acvariul meu să arate ca cel de aci http://www.aquariumdesigngroup.com/portfolio/content/Aquariums/Live%20Plant%20Aquariums/lp1zT-e1.jpg
cum se numeşte planta aia de pe fund care seamănă cu gazonul şi cine - din constanta îmi poate da şi mie ca să îmi fac gazon în acvariu?
pls
şi....tks

Visit furnicile!
[WWW] [Yahoo!]
Dalles
Membru banat
[Avatar]

IP:

Parca e Micranthemum... desi dimensiunea pozei nu prea ajuta ochiul.

[url=http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=10593] )\
>((º>
)/[/url]
acata
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Pare mai degraba ech. tenellus foarte des sau lilaeopsis. Parca e si niste Hemianthus micranthemoides (noul nume pentru Micranthenum pe tropica) in fata la mijloc. Oricum are mare dreptate dalles. La rezolutia aia nu prea se distinge prea mult.

Acvariul meu
[Email]
Val
Magister Ludi
[Avatar]

IP:

furnici wrote:ştie cineva cum pot face şi io gazon în apă

Furnici, vezi ca ai un P.M.

Val
sonyk
Junior member

IP:

vreau si eu gazon in apa.unde se gaseste acea planta?cum se numeste?
[Email] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

sonyk wrote:vreau si eu gazon in apa.unde se gaseste acea planta?cum se numeste?

Pai nu vazusi? Ca doar s-a mentionat mai sus - lilaeopsis sau Micranthemum sau Hemianthus micranthemoides . Problema e ca se gasesc cam greu pe piata. Poate faci rost de la cineva care sta in Constanta.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

sonyk wrote:vreau si eu gazon in apa.unde se gaseste acea planta?cum se numeste?
Majoritatea plantelor covor au nevoie de lumina brilianta - spre 1W/litru, de CO2 si de acvarii slab populate cu pesti. Crezi ca le indeplinesti cerintele?

Plante covor: Glossostigma elatinoides, Ranunculus limosella, Micranthemum micrantemoides, Micranthemum umbrosum, Lilaeopsis brasiliensis, Lilaeopsis novae zelandiae, Echinodorus tenellus, Marsilea - astea au trecut pe la noi.
Doar Marsilea cred ca "merge si asa" .......

Poze: smilie ... Poze cu plante
sonyk
Junior member

IP:

am inteles ironia.......
[Email] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

sonyk wrote:am inteles ironia.......

Nu era nici o ironie. MA a vrut doar sa te sfatuiasca, pentru a nu avea surprize neplacute. Nu cred ca ti-ar place sa ai o planta ca cele mentionate de MA si sa vezi ca nu ii merge absolut deloc. Mai bine e sa stii de la inceput cum stau lucrurile, corect?

Sa stii ca multi isi doresc acvarii ca cele ale lui Amano, de exemplu, acvarii care in mare parte sunt doar de expozitie si sunt facute sa reziste doar citeva zile. Ia-o incetisor, mai citeste si dupa ce vei capata si tu putina experienta ai sa ai un bazin asa cum iti doresti.

Si inca ceva - nu mai fi atit de susceptibil, ca oamenii de aici vor doar sa ajute, nimic altceva. Nu avem nici un interes sa facem rau nimanui.
sonyk
Junior member

IP:

oky
[Email] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

sonyk wrote:am inteles ironia.......
Unde mama zmeului vezi tu ironie aici ??? smilie

sonyk
Junior member

IP:

MARELE ALB wrote:
Majoritatea plantelor covor au nevoie de lumina brilianta - spre 1W/litru, de CO2 si de acvarii slab populate cu pesti. Crezi ca le indeplinesti cerintele?

Asta mi-sa parut ca duce putin a ironie!poate indeplinesc cerintele poate am un acvriu e 1000 de litri si 2000W! O sa vad cum fac si o sa maresc lumina eventual niste becuri economice iar pestii o sai dau la schimb, o sai donez,si o rezolv eu si cu CO2.......
Si acum indeplinesc cerintele nu?
[Email] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

sonyk wrote:
MARELE ALB wrote:

Asta mi-sa parut ca duce putin a ironie!poate indeplinesc cerintele poate am un acvriu e 1000 de litri si 2000W!
.......
Si acum indeplinesc cerintele nu?
Nu e vorba de marimea acvariului. Io tin Lilaeopsisu' intr-un acavriu de 10 litri si Ranunculus in unu' de 3 litri.

Baga becuri economice, CO2, fertilizant si pesti putini si o sa ai covor.

sonyk
Junior member

IP:

ok mersi
[Email] [Yahoo!]
sami_curpas
Junior member

IP:

Iti mai dau si eu o idee: foloseste muschi dinala care creste prin iarba, in zone umbrite si umede. Eu am pus in acvariu un petec si se dezvolta foarte bine, numa ca trebuie tuns: Creste destul de repede in acvariu, cel putin in al meu. Cand o sa imi fac acvariul mai mare, o sa imi pun o zona cu muschi de pamant.
[Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

sami_curpas wrote:Iti mai dau si eu o idee: foloseste muschi dinala care creste prin iarba, in zone umbrite si umede. Eu am pus in acvariu un petec si se dezvolta foarte bine, numa ca trebuie tuns: Creste destul de repede in acvariu, cel putin in al meu. Cand o sa imi fac acvariul mai mare, o sa imi pun o zona cu muschi de pamant.

Cam tarziu ii dai ideea. Cred ca in 5 ani s-a lamurit

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: