Va rog sa ma ajutati si pe mine sa va explic stau la curte si am facut un iaz adanc de vreo 70cm si cum iaz am facut trebuia sa iau si niste pestisori mi sa recomandat carasul auriu ca fiind cel mai potrivit asa ca am luat la incept 4 5 carasi (acu un an) si sau inmultit ajungand sa am peste 120 de pestisori...a venit iarna si cum afara nu-i puteam tine a trebuit sa cumpar un acvariu are 160L am renuntat la foarte multi pestisori i-am dus in herastrau sperand la o viata mai buna iar cei mai frumusei i-am pastrat initial am avut 18 dar unu a sfarsit mancat de pisicaX( iar celalalt din motive necunoscute dupa foarte mult timp l-am gasit mort sub o decoratiune cred ca sa prins acolo si nu a mai putut sa iasa.Acum am 16 carasi aurii de diferite feluri problema este ca s-au imblonavit mai ales unu saracu mi-e asa miela de el

( este tipul acela cu cap mare spr sa nu gresesc (cap de leu..cu bubite pe cap) are apropae tot capsorul mancat ca si cum ar manca cineva din el este alb acolo dar initiam avea niste punctulete gri aseara nu avea nimic acum l-am gasit cu capsorul asa imi este teama ca pana maine va muri si nu stiu ce sa ii fac am sunat la peste 20 de cabinete veterinare si mi s-a spus ca nu stiu despre pesti.si ceilalti am observat ca au bubite gri chiar si rosii.Nu stiu ce as putea sa-i dat aceluia cu capsorul mancat ca sta pe fundul acvariului abea se misca incept sa plang de fiecare data cand il vad VA ROOOG sa ma ajutati

(. Despre acvariu nu e mare lucru de spus are 160 L 1 filtru ,2 aeratoare,1 incalzitor,1 termometru,cateva decoratiuni (plante din plastic scoici si 2 3 casute) cam atat pt ca am crezut ca nu e important daca la vara ii mut iar in iaz dar nu credem ca voi ajunge sa ma atasez asa mult de ei:X