[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand urgent plante  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Vand urgent urmatoarele plante:

Rotala macrandra
Nymphaea lotus (zenkeri) “red”,
Ludwigia repens,
Bacopa caroliniana,
Echinodorus 'Kleiner Bar',
Echinodorus tenellus,
Limnophilla aquatica
Didiplis diandra
Pogostemin helferi
Glossostigma elatinoides

Plantele se livreaza in zona Obor pana Duminica.
Le dau urgent pentru ca deja sunt scoase si depozitate intr-un acvariu.
Se dau fie pachet fie individual. In functie de asta discut cantitate, pret...care oricum va fi mult sub pretul pietei. Cat sa nu fie donatie (nu de alta dar tot ce am donat s-a dus ...ce am vandut a fost tratat mai cu respect si am putut recupera in caz ca am avut nevoie )

Orice discutie legata de aceasta vanzare se face DOAR pe pm.
Duminica inceteaza ofeta.

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Ai pus Rotala macrandra in capu' listei ca sa ma umilesti in public ? Sper ca esti pregatit sa faci fata blestemelor faraonice .......

Poze: smilie ... Poze cu plante
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Porcu wrote:Ai pus Rotala macrandra in capu' listei ca sa ma umilesti in public ? Sper ca esti pregatit sa faci fata blestemelor faraonice .......

Te-ai prins...tarziu
Am pus intentionat planta intr-un grup easy ...ca sa-i scad prestigiul

Serios vorbind acum si planta asta are povestea ei. O am de la g.g. Intr-o seara intorcand-ma tarziu de pe la birou i-am facut o vizita. Omu` era pe jumatate suparat pe jumatate mistocar intepator. Mi-a zis: io-te ba tu imi zici sa aduc plante mai rare si cand aduc si eu ceva cat de cat ...imi aud vorbe ca se topeste
Fugi ba de aici zic, cine-i tembelu, despre ce e vorba: Rotala macrandra si imi face cu ochiu...
Ma stric de ras...bivoli tati , e o planta care este suberba dar pe care nu merge sa o arunci in acvariu si atat.
Hai sa vedem zic...da-mi cel mai amarat snop pe care il ai si mai vorbim.
In 2 saptamani deja vindeam primul lot...acum ce a mai ramas...
Plantele aratau impecabil, nu se topeau, ba mai mult le-am si dublat...deci, nu plantele erau de vina ci cei care le luau si nu stiau ce sa le faca spre a creaste smilie

Morala: Marite faraon...inainte sa-ti arunci blestemele asupra-mi, invata-ti supusii sa creasca buruiana. Eu nu am facut altceva decat sa salveaz cel mai amarat reprezentant din buruiana faraonica si sa-l redau inzecit supusilor tai. Mai comentezi, antefrig?

Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Sandu wrote:...deci, nu plantele erau de vina ci cei care le luau si nu stiau ce sa le faca spre a creste smilie

Cit de prost trebe sa fii sa dai vina pe plante sau pe g.g ca nu le stii creste ? E mai simplu decit sa-ti recunosti incompetenta .

Sandu wrote:inainte sa-ti arunci blestemele asupra-mi, invata-ti supusii sa creasca buruiana.

Io-i invat da' unii nu m-asculta .

Sandu wrote:Eu nu am facut altceva decat sa salveaz cel mai amarat reprezentant din buruiana faraonica si sa-l redau inzecit supusilor tai.

N-o mai intoarce ca nu tine, apreciez c-o redai inzecit supusilor mei, nu d-asta te blestemam , asta te-a salvat ca nu ti-a crapat acvariu si n-a curs canistra, da' ai comis abominabila crima de a renunta la ea .......

Poze: smilie ... Poze cu plante
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Topicul se inchide. Plantele si-au gasit alti proprietari.

Forum Index » Vanzari
Go to: