[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Betta ecompatibil cu ?  XML
Forum Index » Anabantidae
Author Message
ClassMaker
Junior member
[Avatar]

IP:

Bun mai precis si-a luat prietena mea un Betta si ce credeti il baga la mine in acvariu cica sa stea si el cu prieteni ( amuzant ce pot sa zic )
Acum curiozitatea mea este pot sa il las acolo ?

Acvariul meu :

Juwel 60 litri
in care se afla :

- 2 scalari
- 2 carasi
- 1 gourami albastru ( ma gandesc sa mai iau unu voi ce ziceti ? sau il duc si pe el ? )
- 1 Barbus ( pleaca zilele astea )
- 1 Zebra ( pleaca zilele astea )
- 2 Guppy
- 2 Xifo ( berlinezi )

Poza cu acvariul si pun si mai tarziu poza cu betanul !

Si inca o intrebare daca raspunsul vostru este afirmativ si il pot lasa si pe el in acvariul mare cum il hranesc ? ca rad astia tot imediat si nu stiu daca mai apuca el !

Multumesc !
Cu respect, Andrei
[Thumb - IMAG0083.jpg]

[WWW] [Yahoo!]
LUPmic
Senior member

IP:

Pai acolo ai deja multi pesti pentru 60 de litrii.
Pestele eu zic sa nu-l lasi acolo, nu degeaba ii mai zice si pestele luptator
[Email] [Yahoo!]
sece4u20
Member
[Avatar]

IP:

acum depinde si de comportamentul individului. un amic a avut un mascul betta cu 3 femele si restu xifo, guppy, molly si nu mai stiu ce, si nu a avut nici o problema cu ''luptatorul'', doar ca mai ciupea cozile la guppy, acum depinde si de el. insa la cati pesti ai e cam aglomeratie pe acolo.
de preferat ar fi sa ii iei prietenei tale un acvariu de 20-30 litri si sa ii mai iei 3-4 femele de betta si ai rezolvat treaba.

mesaj pentru europa si nu numai
ClassMaker
Junior member
[Avatar]

IP:

sece4u20 wrote:acum depinde si de comportamentul individului. un amic a avut un mascul betta cu 3 femele si restu xifo, guppy, molly si nu mai stiu ce, si nu a avut nici o problema cu ''luptatorul'', doar ca mai ciupea cozile la guppy, acum depinde si de el. insa la cati pesti ai e cam aglomeratie pe acolo.
de preferat ar fi sa ii iei prietenei tale un acvariu de 20-30 litri si sa ii mai iei 3-4 femele de betta si ai rezolvat treaba.

mai precis de aici inteleg ca doar masculul de betta e agresiv si femelele nu se bat ?

eu stiu ca ori singur ... in cel mai rau caz pereche ... si atunci poate masculul sa isi omoara femela !

[WWW] [Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

sece4u20 wrote:acum depinde si de comportamentul individului

Nu mai depinde de nimic
Ce acvariu este ala in care voi chinui un Betta pus impreuna cu nista carasi, alaturi de ceva scalari, asezonati cu xifo
Mai uitati-va fratilor pe tabele de compatibilitati, pe necesar de apa pentru fiecare specie si numar de pesti.
Nu mai chinuiti animale nevinovate doar pentru placerea voastra.
De multe ori (din pacate este un lucru generalizat) ce ne place noua distruge tot ce avem in jur

Daca vrei, tine acvariu ala doar pentru 2 carasi, cu o filtrare zdravana, nu filtru intern
Sau tine doar doi scalari. Si asa e spatiul cam mic
Daca nu, hotaraste-te asupra catorva vivipari si invata ce inseamna un acvariu corect intretinut

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
snakefishmike
Membru banat
[Avatar]
IP:

In situatia asta , singurul sfat pe care ti-l pot da , e sa-ti schimbi prietena . Ca de acvaristica nu putem discuta la ceea ce ai acolo .
[Email] [WWW]
ClassMaker
Junior member
[Avatar]

IP:

snakefishmike wrote:In situatia asta , singurul sfat pe care ti-l pot da , e sa-ti schimbi prietena . Ca de acvaristica nu putem discuta la ceea ce ai acolo .

) ce zici nu mai bine il las in acvariul in care sta el acu ?

Nu merge ! asta e

Multumesc

Se poate inchide topicul
[WWW] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

ClassMaker wrote:si-a luat prietena mea un Betta si ce credeti il baga la mine in acvariu cica sa stea si el cu prieteni

Cu siguranta nu asta-i acvaristica pe care o promovam noi. Inchid.

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Anabantidae
Go to: