[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Exista vreo metoda de a impiedica imperecherea la platty?  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
Abu
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna,

Nu stiu daca este o intrebare stupida sau haioasa dar as vrea sa stiu cum sa-l fac pe masculul platty sa nu-mi mai fugareasca atata femela...am citit eu ca ar trebui sa mai iau alte femele pt ca acesti pesti sunt f activi dpv sexual dar asa mi-as suprapopula acvariul. Deja am 2 pui care sunt (sper) femele.M-am uitat la colorit.
Mentionez ca femela abia mi-a facut a doua oara puiutzi si deja saraca, e fugarita. E vreo metoda? mi-e mila si de el saracul...dar..acum ce sa fac?

Ps: fara nicio legatura cu cele de mai sus, as vrea sa rog pe unul dintre admin sa inchida topicul postat de mine anterior (help! pui platty)..eu zic ca se poate inchide. Nu mai am intrebari si am vazut ca nimeni nu a mai dezvoltat subiectul.
[Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Un anunt la vanzari sau la donatii o va scapa pe pestioaica de stres.
De aceeasi problema m-am lovit si eu. In afara fugii permanente la care au fost supuse femelele, mai aveam si donatii periodice de facut, pui de platy
Rezolvare? Am dat msculii, pastrand doar femele. Acum este liniste si pace.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
Abu
Junior member
[Avatar]

IP:

Ok!
As vrea sa rog un admin sa faca putina curatenie in topicul postat de mine ieri, " Exista vreo metoda de a impiedica imperecherea la platty?". Au fost cateva postari care nu se potrivesc cu intrebarea mea si care ar trebui inlaturate.

Ps: Alber, eu credeam ca faci si tu parte din echipa admin, fiind Ultrahigh member.
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Am facut curat, astfel de discutii nu au deloc ca rezultat cresterea nivelului forumului ....... ajuta doar la cresterea traficului asa cum se intimpla la stirule de la ora 5 . Cu siguranta nu asta-i tendinta noastra . Rank-u' de Ultrahigh Member apare dupa 1.500 posturi.

Daca vrei sa nu mai fuga dupa femela trebe sa mai bagi femele , asta inseamna multi-multi pui si nu-ti doresti asta. Multi pui inseamna ca pestii mari vor minca majoritatea puilor, e inevitabil in acvariile cu vivipari, se intimpla ca-n natura, asta-i viata .

Ma tem ca n-ai alta solutie decit sectiunea cu Donatii .

Poze: smilie ... Poze cu plante
Abu
Junior member
[Avatar]

IP:

Multumesc f mult pt ajutor. Ai dreptate..deviase un pic subiectul.
Da, asta e..o sa dau si eu anunturi in curand..nu ma indur de niciunul. mi-s tare dragi dar asta e...
[Yahoo!]
pomi
Senior member
[Avatar]

IP:

De ce nu tii doar femele, oricum la platy diferentele dintre sexe, inafara de gonopodiu, sunt insesizabile.

Biotop Malawi || Biotop Amazon

Forum Index » Vivipari
Go to: