[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Proaspat incepator  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
mihai_ghe
Membru de baza

IP:

Buna ziua,ma numesc Mihai si locuiesc in Bacau.Fara modestie pot spune ca citesc forumul zilnic de aproape un an .Dupa 3 luni de citit am inceput si eu modest cu un acvariu de 20l cu vivipari.La inceput cu plante de plastic ,acum cu plante naturale si bomba cu co2.Modest dar asta este ,am in plan un acvariu de 600x400x450 cu sticla de 10mm si lumini 4x24w t5 .Atat ,deocamdata va urez apa limpede.
[Yahoo!]
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

fost cesrobis
mihai_ghe
Membru de baza

IP:

Avand un pic de timp revin cu clarificari la acvariile mele.
-acvariu Dennerle 10l(cresa) cu lampa homemade 18w/840 in canal de cabluri electrice tip PVC,filtru Aqua Clear 20 plin cu burete si Eheim substrat pro.
Filtrul are burete pe sorbul de intrare si astfel mentenanta este redusa ,filtrarea perfecta,nu am aspirat niciodata substratul timp de 6 luni.
Schimb 25% apa la 4 zile,fertilizat cu pps pro si easycarbo cate 2 picaturi pe zi.
-Acvarium mare 600x300x450 sticla 8mm lumini 4x23w /865 Philips/1450 lumeni.
Bomba cu co2 si piatra de aer,stiu ca nu este perfecta dar acuma asta e tot ce am
Filtrare EHEIM Professionel 2224 cu burete pe intrare si in fiecare cos cate un burete si restul EHEIM substrat pro ,pe post de filtrare biologica
spalat numai buretele de la intrare o data la 7 zile
Filtru EHEIM Aquaball 2212 pe post de filtrare mecanica spalat total o data la 7 zile.
Schimburi de apa de 50% la 7 zile ,nu este aspirat de 6 luni.
Fertilizare complecta cu linia de la EASY LIFE.
Locatari o femela guppy,5 platy, 3 molly ,8 neoni ,4 neoni negri,5 zebre,5 zebre roz,4 ancistrusi.
Apa in general este curata dar lupt cu algele de pe plante care apar si dispar dupa bunul lor plac.
Stiu ca este a ciorba de pesti ca plantele nu sant aranjate ,dar esta acvariul meu,locul meu de recreere.
Atasez si niste poze cu acvariile mele si cu lampa de 4x24w la care lucrez.
[Thumb - 01032010022.jpg]

[Thumb - 01032010010.jpg]

[Thumb - 01032010038.jpg]

[Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Bine ai venit.
Este mai mult decat laudabil faptul ca mai intai ti-ai tocit coatele pe langa tastatura, apoi ai trecut la treaba.
Si mai e ceva. Imi place de mor ideea ca ai renuntat la plantele de plastic si ai trecut la naturale, cu fertilizare si CO2.
Curate acvariile, imi place cum se vad

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: