[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
ajutor broscuta testoasa  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
+Sanitarul+
Member
[Avatar]

IP:

am o prietena care si`a cumparat o broscuta testoasa, "neagra cu pete galbene" si nu stiu cum sa o indrum sa aiba grija de ea va rog daca poate cineva sa ma ajute, postati orice informatie.
am inteles ca broscuta nu prea mananca.

astept ajutor va rog

This message was edited 1 time. Last update was at 17/02/2010 00:38:10

Veni, Vidi, Vici
ender67
Member

IP:

www.testoase.com in primul rand
in al doilea rand trebuie sa identifici specia. Daca e Trachemys (testoasa de Florida cu tample rosii) trebuie sa stii ca e specie acvatica..deci ai nevoie de un acvariu. Nu mare la inceput, dar testoasa va creste. Coloana de apa minim 1.5 dimensiunea testoasei, volumul de apa minim 35-40..chiar 50 de ori volumul testoasei. La 1 an poate ajunge si de 15 cm dimensiunea...sau mai mult.
Pe linga apa si incalzitor mai are nevoie si de iluminare speciala, cu o componenta "termica" (broastelor le place sa se incalzeasca la plaja) si una de ultraviolete nu pot sintetiza vitamina D fara UV, deci nu pot fixa calciul si asta le afecteaza cresterea).
Hranirea cand sunt mici cu creveti gen Gammarus, mai incolo si cu pesti uscati si vegetale.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: