[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Surface Skimmer  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
alexnbv
Membru de baza

IP:

Salutare tuturor! Deschid acest topic cu speranta ca voi reusi sa fac sa functioneze corect acest produs

As avea nevoie de ajutorul vostru intr-o problema legata de Surface Skimmerul de la Aquamedic - SkimBox. Innainte de a scrie aici am cautat pe forum orice informatie m-ar fi putut ajuta ...si am gasit o confirmare la ceea ce am patit eu in acest topic scris de gengiskhan . Problema este simpla, acest produs nu extrage pelicula de la suprafata apei, trage orice altceva numai NU ceea ce trebuie. Nu sunt singurul care am patit asta, dar din pacate am gasit informatia abia dupa ce am cumparat produsul.

Am cumparat si filtrul recomandat de cei de la Aquamedic[ Power Filter PF 1000] acesta se foloseste ca powerhead pentru ca Skimboxul sa functioneze independent de orice alt echipament(ex. filtrul extern). Pe aceasta cale ii rog pe cei care folosesc acest produs cu succes sa ma ajute si pe mine cu orice informatie folositoare.

Acvariu 126
[Yahoo!]
glasforex
Member
[Avatar]

IP:

pune intake-ul sa fie pe suprafata apei.
il citez pe colegul nostru in topicul indicat de tine. " In prospect spune clar ca ar trebui pus cu nivelul apei cam pe la jumatatea "cutiei" "
orienteaza celalat tub catre suprafata apei (cel din mijloc).

pelicula de la suprafata daca seamana cu un ulei ai lipsa de O2 in apa. sa ma corecteze cineva daca gresesc.
alexnbv
Membru de baza

IP:

glasforex wrote: " In prospect spune clar ca ar trebui pus cu nivelul apei cam pe la jumatatea "cutiei"

Multumesc pentru sugestie glasforex.
Cutia am asezat-o asa cum scrie in prospect... intradevar nu am incercat sa orientez celalalt tub catre suprafata apei. Oricum am renuntat de tot la aceasta idee, am luat un Eheim Surface Skimmer si am rezolvat elegant problema. Pelicula era formata din mici particule de praf, nu era uleioasa.

Am avut un fix legat de curatarea micilor particule de praf de la suprafata apei. Cu SkimBox-ul nu am avut rezulatele asteptate (ca sa nu zic ca nu am avut deloc rezultate ), si nu am fost singurul.

Sunt foarte curios daca cineva foloseste cu succes acest produs.

Acvariu 126
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: