sunt veron...si mi s-a tras atentia ca am intrat asa aiurea si nu m-am prezentat...ceea ce e adevarat, dar abia acum am vazut ca pe forum e si o sectiune de acest fel, de prezentare. ma numesc...e bine veron, asa imi spun mai toti prietenii si nu numai, sunt aradean getbeget, dar locuiesc de circa 4 ani in Timisoara; 29 de ani. acvariu am avut si eu de la varsta de 7-8 ani, nu mai tin minte, in orice caz, imi aduc aminte ca primii mei pesti au fost 3 pui de guppy, iar in urmatoarea saptamana m-am facut u un acvariu, cu zebre, neoni, sanitari. am avut ceva tentative de carasi, apoi ceva mai mult am avut legatura cu beta. apoi am ramas fara nici un peste...ceva boala de in 2 saptamani mi-au murit circa 100-130 de pesti; am ramas cu 3 xifo si apoi i-am dat si pe ei. am facut o pauza de 3 ani si acum 1 an m-am apucat iar de "microbul" acvaristica. acum m-am oprit la ceva mai simplu: vivipari. am 3 platy papagali, black-moly lirati, xifo rosii cu ochi rosii si 1 pereche de guppy. ce-l mai mare regret il am, ca inca nu am gasit guppy cobrati, galbeni cu rosu la extremitatile cozii si inatotarea de sus...nu am gasit de cumparat, dar caut in continuare.
am un acvariu de 25litri, dar sunt in cautari de ceva mai mare....dar inca caut locul acasa...nu prea am loc, dar sa vina prima data acvariu, apoi vad ei
am intrat aici pt niste sfaturi, de lau si de dat, daca e nevoie si sa-mi fac noi prieteni, macar atat cat intru, ca intru mai rar.
mai ne auzim....stati pe aproape!