Adoua pereche si mai e inca o parte ocupata de o alta. Acvariul e impartit in trei zone iar cei doi ramasi dau frecvent in teritoriile astorlalti, unul tot incearca un menaj a trois cu prima pereche(inca de cand au depus, apropo dupa aprox~40 de ore icrele au disparut, alba a fost una singura) femela il mai tolereaza nu e si cazul masculului
This message was edited 1 time. Last update was at 21/03/2023 15:47:30
Acum are loc cea de-a patra depunere se pare ca sunt 4 perechi. Prima pereche depunatoare are cel mai generos teritoriu, cea de-a doua pe aproape dar totusi mai mic, in a treia parte doua perechi isi impart un spatiu echivalent cu cel de la a doua pereche(noroc ca e plin de frunze si crengi) iar la asta la mijloc e zona de conflict frecvent
This message was edited 1 time. Last update was at 28/03/2023 19:48:24
ocean wrote:Acum are loc cea de-a patra depunere se pare ca sunt 4 perechi. Prima pereche depunatoare are cel mai generos teritoriu, cea de-a doua pe aproape dar totusi mai mic, in a treia parte doua perechi isi impart un spatiu echivalent cu cel de la a doua pereche(noroc ca e plin de frunze si crengi) iar la asta la mijloc e zona de conflict frecvent
Deocamdata ii las in pace primele depuneri in speranta de da de reusesc sa-i scoata in bazinul mare, mai incolo mai vedem, daca e cerere o sa mai le mosesc eu
This message was edited 1 time. Last update was at 29/03/2023 13:27:50
Nu as crede sa mai creasca, primesc 4 feluri de hrana de 4 ori pe zi(3 feluri de congelate plus fulgi Tropical), la schimburi au parte de 300-400 de litrii saptamanal, aspirat substrat etc., azi perechea nr. 2 a depus iar, pur si simplu cred ca sunt soiul mai mic de Nanay(exista si cat Manacapuru, probabil aceia sunt cei mai putin colorati)
ocean wrote:Nu as crede sa mai creasca, primesc 4 feluri de hrana de 4 ori pe zi(3 feluri de congelate plus fulgi Tropical), la schimburi au parte de 300-400 de litrii saptamanal, aspirat substrat etc., azi perechea nr. 2 a depus iar, pur si simplu cred ca sunt soiul mai mic de Nanay(exista si cat Manacapuru, probabil aceia sunt cei mai putin colorati)
Da, sa stii ca ai dreptate. De aia am zis sa ii lasi sa mai creasca pentru ca a mei par mai mari ca si ai tai....sau cel putin din poze si asa cu ochiul eu asa vad (nu e sigur ca e asa)......am sa incerc sa fac niste poze la ai mei, care sunt mai batrani cu ceva decat ai tai. Unii din ai mei sunt cat Manacapurii Eu zic ca si ai tai mai trebuie sa creasca ceva.....probabil.
Incerc zilele astea ceva poze si poate si o filmare specifica pe a mei nanay...numai ca greu ii prind pe ei singuri
This message was edited 1 time. Last update was at 05/04/2023 15:46:17