[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Phoenix  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

scorpionul wrote:Am achizitionat 3 lampi giesemann: 2 aguaflora si 2 midday.

Nu m-am putut abtine .

Poze: smilie ... Poze cu plante
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Cred ca tu ai baut dupa stefan . Se vede calitatea luminii instantaneu, parerea mea. Acum ca ai lumina adevarata, vii si tu cu poze mai des .
[ICQ]
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

scorpionul wrote:Am achizitionat 3 lampi giesemann: 2 aguaflora si 2 midday.
Nu m-am putut abtine (rase porcu-n sinea lui)

da a venit vremea sa o fur si eu. Am vrut initial sa cumpar 3. Dar ma costa transportul. La 4 neoane transportul era gratuit. Asa ca m-am ales cu 4 neoane. Am facut poze cu ele in diferite variante: 1 neon aqua, unul midday, 2 aqua+1 midday etc. Nu le-am postat inca, deoarece mi-am dat seama ca am gresit la fotografiere. Nu am asteptat sa se incalzeasca suficient neonul si pozele nu sunt tocmai exacte. Dar in curand o sa repet experienta si o sa pun pozele si aici

Si ca rectific greseala cu "Am achizitionat 3 lampi giesemann: 2 aguaflora si 2 midday" eu am o lampa cu 3 neoane, dar o sa las greseala acolo ca e haioasa

This message was edited 2 times. Last update was at 24/01/2013 12:10:29

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

narcis wrote:Cred ca tu ai baut dupa stefan .

Cine ce-a baut? Stefan eu? N-am baut nimic, desi ar merge ca m-am saturat de sesiune
Daca e vorba de alt Stefan, atunci my bad...da' tot as bea ceva

@scorpionul: Sa ne spui si noua daca observi vreo diferenta intre cresterea/culorile/vigurozitatea plantelor inainte si dupa schimbarea neoanelor (banuiesc ca restul conditiilor s-au pastrat).

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

neoanele au 2 spatamani de cand le-am montat, iar in 2 sapt nu se pot vedea multe schimbari. Oricum va tin la curent

[Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

Evident ca nu ma asteptam acum
Mai peste vreo doua saptamani, o luna.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Dezastrul:
din pacate dragi prieteni acest topic se incheie aici. Am fost plecat in concediu aproape o luna. O parte din concediu l-am facut in tara, iar ultimele zile le-am programat pentru litoral peste granita. Cu zece zile in urma am trecut prin Bucuresti sa vad ce mai face acvariul lasat pe "pilot automat" pana la intorcerea mea. Am pus la punct tot ce se putea pune la punct inainte de a pleca: hranitor automat, prize digitale pentru toate cele: lumina, ventilator, etc. Un singur lucru nu l-am putut prevedea, si acela s-a intamplat: unul din prelungitoarele mele a cedat. Din pacate din acesta plecau toate celelalte. Dupa ce m-am asigurat ca totul este "bine" am plecat in concediu. La intorcerea mea acasa am vazut dezastrul: fara lumina, filtrare si alte cele, tot ce era viu in acvariu a murit. Singurele fiinte care prospera pe vreme de razboi sunt mustele si viermii. La mine au supravietuit doar melcii si viermii. Din pacate acestia din urma au prosperat excesiv de mult datorita "mancarii" din abundenta. Acum ma straduiesc ca acest dezastru sa se transforme intr-un nou inceput. Am muncit toata ziua sa curat totul dare degeaba. Raul s-a produs si nu mai poate fi indreptat. Singura mea varianta e sa o iau de la capat. Multumesc tuturor celor care au urmarit acest topic si ne vom revedea in Renasterea

[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: