Evenimente

Pet Expo 2010

Pet Expo® este singurul targ profesional din Romania pe tema animalelor de companie. Pet Expo® reprezinta o oglinda a pietei romanesti pentru produse si servicii dedicate animalelor de companie si iubitorilor de animale.

In ultimii ani, piata de produse si servicii pentru animale de companie din Romania a crescut intr-un mod cel putin promitator. Pet Expo® este rezultatul natural al acestui trend ascendent si a fost primit cu entuziasm in industria de profil.

Pet Expo® reprezinta o imagine clara a pietei pentru animale de companie din Romania si ilustreaza oportunitatile si amenintarile acesteia, punctele tari si punctele slabe ale companiilor, dar si nevoile, dorintele si aspiratiile consumatorilor romani de pe piata in discutie.

Pet Expo® este punctul de intalnire intre companiile producatoare, firmele de import, distribuitori, companiile de servicii si consumatori, creand astfel o imagine concentrata asupra lantului de distributie in industria animalelor de companie, de la producator la consumatorul final.

La Pet Expo sunt acoperite toate tipurile de animale de companie. Astfel, cei care au sau care isi doresc sa devina posesorii unui catel sau ai unei pisici, ai unei rozatoare, ai unei broscute sau ai unui papagal vorbitor, ai unei reptile sau ai unui paianjen urias sunt invitati sa participe.

Acvariile reprezinta, de asemenea, o sectiune importanta si foarte atragatoare a targului. Asa ca, pasionatii sau aspirantii la un superb acvariu sunt invitati sa vada cele mai bune produse in domeniu si pesti exotici iesiti din comun.

Pet Expo 2010


PetExpo '10 va avea loc pe 18, 19 si 20 Iunie 2010 la Sala Polivalenta din Bucuresti.

PetExpo este paradisul animalului de companie, fiind cea mai mare aglomerare de produse, servicii, dar si evenimente dedicate acestuia.

PetExpo reuneste cele mai importante firme de pe piata bunurilor si a serviciilor dedicate animalelor de companie si iubitorilor de animale.

Astfel, sunt prezenti la targ producatori, importatori si distribuitori de hrana, produse de dresaj, imbracaminte, bijuterii, custi, lese, paturi, jucarii, produse de igiena, medicamente si altele.

De asemenea, o importanta sectiune este dedicata companiilor care ofera servicii in domeniu: cabinete veterinare, scoli de dresaj, pensiuni pentru animalele de companie sau servicii funerare.

Acvariile sunt o categorie de mare interes la targ, pe langa crescatorii si importatorii de animale exotice, precum pasari, reptile sau paienjeni.

Targul Super Pescar

Targul Super Pescar. Vizitati standul Reef AquariumIn perioada 25 - 28 martie se desfasoara la Complexul Romaero Baneasa  Targul SuperPescar . Târg de pescuit, vânătoare și echipamente outdoor. Expun peste 30 de firme de pescuit si vanatoare, ambarcatiuni si echipament outdoor. Va fi probabil targul cu cele mai multe branduri pe metru patrat, peste 150 de producatori fiind reprezentati prin importatorii lor din tara.

REEF Aquarium s.r.l. este prezenta la acest trag cu un stand dedicat pescuitului in Egypt si bineinteles acvaristicii, prezentand atat acvarii de recif cat si acvarii de apa dulce.

Totodata la standul nostru puteti viziona imaginii de la partide de pescuit pe mare.

Va invitam sa vizitati standul REEF Aquarium!

Expozitia internationala de Discusi de la Duisburg

Cea mai mare expozitie mondiala de discusi

La acest targ, veti putea vedea si intra in contact cu orice tine de discusi. Oferta targului porneste de la mancare speciala pentru discusi si merge pana la o mare varietate de exemplare de discus. La standurile din cadrul expozitiei puteti gasi absolut orice aveti nevoie pentru acvariul cu discusi. Nici o dorinta nu va ramane neimplinita pentru ca tot ce este expus va fi de vanzare. In afara de prilejul deosebit pentru cumparaturi, targul ofera de asemenea si orice informatie legata de acesti pesti. Intrebati expozantii despre nevoile si cerintele disusilor in materie de mancare, proprietatile apei si ingrijire. Expertii vor fi bucurosi sa va dea sfaturi si sa va explice detaliat tot ce aveti nevoie pentru a tine si inmulti discusi cu succes.

Data: 30.09.2010 - 03.10.2010
Audienta: publica
Ciclu: o data la doi ani


Locatia targului: Landschaftspark Duisburg-Nord, Emscherstraße 71 47137 Duisburg, Germany
Tel.: +49 (0)203 4291942
Fax: +49 (0)203 4291945
info@zajac.de
www.zajac.de

Organizatori: Zoo Zajac GmbH
Adresa organizatori: Konrad-Adenauer-Ring 6, 47167 Duisburg, Germany
Tel.: +49 (0)203 450450
Fax: +49 (0)203 4504545
info@zajac.de
www.zajac.de

Produse, activitati: accesorii pentru cresterea discusilor, acvarii speciale
pentru discusi, spectacol de evaluare specimene de discus, discutii despre
mancaruri speciale, ...
Industrie: animale, acvatic, pescuit, zoo
Nu se asuma nicio raspundere pentru corectitudinea acestor informatii. Sun
posibilie erori si modificari. Data si locatia expozitiei pot fi modificate
de catre organizatori.

Esti asteptat la Interzoo 2010!

 


Noteaza-ti aceasta data in calendar de pe acum: 13 - 16 Mai 2010, cand industria internationala a animalelor de companie se intalneste la Interzoo 2010. Prezinta-ti produsele la cea mai mare expozitie de animale de companie din lume si profita de mediul exclusiv profesionist.

Marea importanta a acestei expozitii a fost demonstrata in anul aniversar 2008 printr-un numar record de participanti: mai mult de 37.000 participanti au venit la Nuremberg din 114 tari diferite pentru a afla informatii despre ultimele produse si servicii de la mai mult de 1400 de expozanti.

Mancare si articole de ingrijire, accesorii sau produse noi, trenduri pentru animale de companie, sporturi ecvestre si buticuri - Interzoo este locul ideal pentru a-ti prezenta produsele in fata celor factorilor de decizie si pentru a-ti creste vanzarile companiei tale pe termen lung.

Profita de contactul direct cu grupurile tale tinta, cele mai bune conditii pentru serviciul de asistenta clienti si pregateste terenul pentru noi oportunitati de afaceri. Expune in Nuremberg si creaza-ti baza pentru un viitor de succes!

Suntem nerabdatori sa te primim si vom fi bucurosi sa te ajutam prin expertii nostri de targuri, de la primii pasi in planificare pana la implementarea propriu-zisa a ofertelor tale.

Industria internationala a animalelor de companie este prezenta la Interzoo in Nuremberg o data la doi ani. Cei 1400 de expozanti si cei peste 37.000 de vizitatori din 114 de tari fac din Interzoo cea mai mare si importanta expozitie de animale de companie din lume.

Locatie si data:
Exhibition Centre Nuremberg
Joi 13 - Sambata 16 May 2010.

Program:
De joi pana sambata, 9:00 - 18:00
Duminica 9:00 - 17:00

Participanti 2008
1.436 expozanti, 77% internationali
37.200 vizitatori din 114 tari

Marine Aquarium Expo - MAX III

Expo Acvaristica Marina (Marine Aquarium Expo - MAX III) se apropie!
Sambata si duminica, 10 - 11 aprilie, 2010!

Marine Aquarium Expo (MAX) este cea mai mare expozitie de vazare si consum din industria acvaristica din America de Nord! MAX atrage entuziasti ai acvaristicii marine din toata SUA pentru un weekend intreg de vanzari, comert, expozitie si demonstratie ale ultimelor produse din domeniu.


MAX este un eveniment atotcuprinzator orientat catre promovarea acvaristicii marine pentru intreaga familie. http://www.marineaquariumexpo.com/

Noul Pavilion de corali MAX
- intregul centru al cladirii numarul 18 est dedicat unei imense piete de corali
- expo-uri cu un numar nemaivazut de mare de animale
- participa mai mult de 10 vanzatori de corali

Participantii Pavilionuliu de Corali MAX sunt:
- ZoaNuts.com
- HighDef Corals
- Cherry Corals
- Fish n' Frags
- OC Aquatic
- Lighthouse Aquatics
- Vivid Aquariums
- ReefKoi Corals
- Steel City Corals
- Age of Aquariums
- Fins and Critters
- Aqua SD
- Your Reef
- Fraggle Reef
- Sustainable Aquatics
- Unique Corals
- Multiple Reef Clubs

Multi alti vanzatori de animale se vor alatura pe lista pe masura ce ne apropien de marele eveniment.
Producatori mari si distribuitori vor demonstra unele dintre cele mai noi si bune produse!

Pentru informatii detaliate, va rugam vizitati site-ul Marine Aquarium Expo, la http://www.marineaquariumexpo.com/

Link-uri

Am strans pentru dumneavoastra o serie de link-uri utile.