imagini de la scufundarile mele

va saluta mosu

mosu la 12m

baracude sau poate drac

tridacna

Card de pesti

grouper

grouper

Blogs Blogs
Blogs »
Hurghada aprilie 2008...

In aprilie 2008 am fost 1 saptamana in Egipt (Hurgada). Cu acea ocazie am facut si prima scufundare (de fapt 2 intr-o zi). Experienta mi s-a parut beton. Desigur(?) am trecut prin atac de panica.. dar am depasit usor fenomenul. Din pacate la prima scufundare nu te poti bucura 100% de experienta, esti un pic stresat de echipament... Cu toate astea ramai marcat de frumusetea din adancuri, multime de corali si pesti. Mai ales pesti care nu au nici un stres, te inconjoara si parca te cheama sa te joci cu ei.

 (poza luata la prima scufundare)

Am ramas cu dorinta de a repeta isprava, si in decembrie 2009, un pic luat pe nepregatite, am acceptat invitatia prietenilor mei de la reef.ro (Andy si George) de a face o escapada in Egipt, tot in Hurghada....

A fost o cu totul alta experienta, excursia fiind axata pe scufundari, trolling, cu repetir. Practic am facut numai asta, in conditiile in care am avut un yacht la dispozitia noastra , am avut un instructor dedicat si un echipaj friendly.
Am sa pun mai multe articolase cu text si cateva galerii foto in sectiunea dedicata ( http://www.acvariu.ro/web/mosu/diving )

Si pentru alte detalii,  urmariti blogul sio articolele de pe site...
 

 

Previous