Best sushi (de fapt ton ca pe Nadine)

Pregatirea incepe de cu seara

Trezirea de dimineata

mai greu cu trezitul la 5-6

Timonierul

Timonieruil stabileste cel mai bun curs ..

Pregatiori minutioase

Unditele la locul lor, berea, trabucul,

Trofee

la cate pregatiri s-au facut, trofeele nu aveau cum sa lipseasca

fir intins

este stiinta

Trofee

Sigur ca da! Inca o data

time to relax

o scufundare mica?

Incepe pregatirea tonului

.. in timp ce se da o tura la 8-9m

Filet de ton

Se scoate filet, se scot bucati subtiri..

Pregatirea tonului

... se curata locul de munca ..

Ton proaspat ca pa Nadine

se adauga zeama de lamaie proaspat stoarsa....

Ton proaspat ca pa Nadine

se adauga un praf de sare ...

Ton proaspat ca pa Nadine

Serveste cine prinde, cu putin piper..

Blogs Blogs
Blogs »
Senzatii tari

Din ultima depunere serie au scapat cativa pesti. Cred ca sunt vreo 6 sau 7.

2-3 dintre ei sunt cam slabi, nu cred ca mai au sanse.

Ceilalati... voi vedea maine. Azi au servit pentru prima oara artemia :) eclozata de aprox 36 ore. Sper ca a fost suficient de 'imbogatita'.

Ghinionul face ca ultima depunere sa fi produs multi alevini de dimensiuni foarte mici, asa ca au murit foarte multi din day 1 sau day2..

Apoi tocmai la o depunere slaba dpv calitate am avut hrana potrivita :)

Record personal: DAY 8.

Ce am schimbat? Am folosit sita de 53 microni, am imbogatit rotiferii, am hranit ceva mai des. Am senzatia ca totusi nu suficient de des.

Posibil sa pierd cultura de nano (de la contaminare cu rotiferi).

 

Next