Best sushi (de fapt ton ca pe Nadine)

Pregatirea incepe de cu seara

Trezirea de dimineata

mai greu cu trezitul la 5-6

Timonierul

Timonieruil stabileste cel mai bun curs ..

Pregatiori minutioase

Unditele la locul lor, berea, trabucul,

Trofee

la cate pregatiri s-au facut, trofeele nu aveau cum sa lipseasca

fir intins

este stiinta

Trofee

Sigur ca da! Inca o data

time to relax

o scufundare mica?

Incepe pregatirea tonului

.. in timp ce se da o tura la 8-9m

Filet de ton

Se scoate filet, se scot bucati subtiri..

Pregatirea tonului

... se curata locul de munca ..

Ton proaspat ca pa Nadine

se adauga zeama de lamaie proaspat stoarsa....

Ton proaspat ca pa Nadine

se adauga un praf de sare ...

Ton proaspat ca pa Nadine

Serveste cine prinde, cu putin piper..

Blogs Blogs
Blogs »
baby clown fish day1

Am scos ghiveciul, au ramas multe icre neeclozate. Ori de la faptul ca au luat un pic aer, ori pt ca nu au mai fost ventilate.

Deocamdata nu am solutie pentru ventilare.

Pe astia mici eclozati ii las la intuneric pana maine dimineata..