Best sushi (de fapt ton ca pe Nadine)

Pregatirea incepe de cu seara

Trezirea de dimineata

mai greu cu trezitul la 5-6

Timonierul

Timonieruil stabileste cel mai bun curs ..

Pregatiori minutioase

Unditele la locul lor, berea, trabucul,

Trofee

la cate pregatiri s-au facut, trofeele nu aveau cum sa lipseasca

fir intins

este stiinta

Trofee

Sigur ca da! Inca o data

time to relax

o scufundare mica?

Incepe pregatirea tonului

.. in timp ce se da o tura la 8-9m

Filet de ton

Se scoate filet, se scot bucati subtiri..

Pregatirea tonului

... se curata locul de munca ..

Ton proaspat ca pa Nadine

se adauga zeama de lamaie proaspat stoarsa....

Ton proaspat ca pa Nadine

se adauga un praf de sare ...

Ton proaspat ca pa Nadine

Serveste cine prinde, cu putin piper..

Blogs Blogs
Blogs »
azi au eclozat clownii

Clownii mei au depus ca un ceasornic, cu mici pauze de 1 extra saptamana intre depuneri. De cele mai multe ori am fost atat de ocupat ca am stiut de la inceput ca nu ii voi putea ridica, si nici nu eram de fata ca sa incerc sa ii separ.

Ieri (duminica!!) seara m-am dus la firma special pentru a scoate pestii. Cred ca am socotit aiurea, ca dupa 2 ore de urmarit cu bricheta (cu led-ul de la o bricheta :D ) am renuntat. Mi-am zis ca probabil luni eclozeaza. Asa a si fost. I-am urmarit din 10 in 10 minute, si apoi m-am luat cu treaba :( . Si dupa juma de ora jumatate dintre ei zburdau in apa (cine stie cati au fost deja luatio de curenti in filtru). Am oprit filtrarea, am bagat lumina de la bricheta si i-am strans cu o sita micronica. Am mai incercat si cu o sita de artemia din setul hobby :D

Eh acum incepe greul, de maine incep sa ii hranesc. Din pacate am doar rotiferi conservati, m-am uitat la microscop si dupa 30 minute de stat in apa salina nu misca niciunul. Da' cine stie ;)