salut!
daca vrei niste comenarii respectiv niste critici (constructive) iti voi da urmatoarele sugestii.
incearca sa grupezi plantele de acelasi fel. nu le lasa rasfirate ca si cum nu isi au locul acolo. ordinea da mai bine ca si dezordinea nu ?
fa ceva cu masa aia.. vad ca balteste apa pe ea. un pic de polistiren nu strica daca sunt eventuale denivelari. vezi ca in timp lemnul se degradeaza de la apa daca nu ai grija. se poate chiar sa faca mucegai sub acvariu.
cu pietre ai mascat ceva filtru ? piatra intradevar e un element natural insa hopa acolo sus peste buturuga aia nu arata nici cum.
pozele incearca sa le faci pe semi lumina sau chiar noapte cu becul stins si fara blitz! daca nu iti ies clare aseaza aparatul pe un tripod sau improvizeaza un scaun(2,3 carti etc.)
si pe final ai foarte multe plante inalte comparativ cu cele medii si mici. Totusi e mai bine decat un poster cu model
In speranta ca nu am fost prea aspru si tot ce am zis am zis sa te ajut a avea un acvariu mai frumos, tine cont de
comentariile mele si revino cu poze mai bune!
Bafta multa!