[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
acvariu salbatic  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
HoploX
Junior member
[Avatar]

IP:

am revenit cu schimbari radicale ^^
HoploX
Junior member
[Avatar]

IP:

astept cumentarii
[Thumb - Poza 327.jpg]

glasforex
Member
[Avatar]

IP:

salut!
daca vrei niste comenarii respectiv niste critici (constructive) iti voi da urmatoarele sugestii.

incearca sa grupezi plantele de acelasi fel. nu le lasa rasfirate ca si cum nu isi au locul acolo. ordinea da mai bine ca si dezordinea nu ?
fa ceva cu masa aia.. vad ca balteste apa pe ea. un pic de polistiren nu strica daca sunt eventuale denivelari. vezi ca in timp lemnul se degradeaza de la apa daca nu ai grija. se poate chiar sa faca mucegai sub acvariu.

cu pietre ai mascat ceva filtru ? piatra intradevar e un element natural insa hopa acolo sus peste buturuga aia nu arata nici cum.

pozele incearca sa le faci pe semi lumina sau chiar noapte cu becul stins si fara blitz! daca nu iti ies clare aseaza aparatul pe un tripod sau improvizeaza un scaun(2,3 carti etc.)

si pe final ai foarte multe plante inalte comparativ cu cele medii si mici. Totusi e mai bine decat un poster cu model

In speranta ca nu am fost prea aspru si tot ce am zis am zis sa te ajut a avea un acvariu mai frumos, tine cont de comentariile mele si revino cu poze mai bune!
Bafta multa!

This message was edited 1 time. Last update was at 18/12/2009 00:21:40

Ioan
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu am vazut oameni care incearca sa atraga atentia altora chiar si prin lucruri dezgustatoare, doar ca sa iasa cu orice pret din anonimat.
Acvariul tau nu e dezgustator. E doar un exemplu rau pentru incepatori, care se vor multumi cu acvarii mai putin frumoase, comparandu-le pe ale lor cu al tau.
"Salbatic" ar putea fi un atribut care aminteste de puritatea naturii. Din pacate aceasta puritate nu poate fi imitata nici de catre cei mai specializati acvaristi in aquascaping. Cel mai bun exemplu il ofera chiar idolul lor, Amanao. El creeaza peisaje terestre, le inunda si le populeaza cu pesti. Asta n-are nimic de a face cu un peisaj subacvatic salbatic. Daca nu-i reusit, aspectul salbatic tradeaza salbaticire. Iar asta apare in urma deteriorarii unui mediu, din cauza unor perturbari aparute in fluxul normal al dezvoltarii sale. Adica exact ceea ce s-a intamplat in acvariul tau. Cu asa ceva nu te poti mandri.
LUPmic
Senior member

IP:

Doar atat: Anubiasul nu se planteaza, se leaga de o buturuga sau o piatra.
Spor la reamenajare
[Email] [Yahoo!]
methos
Member

IP:

adriancalotescu wrote:Doar atat: Anubiasul nu se planteaza, se leaga de o buturuga sau o piatra.

din ce am inteles eu singura problema la anubias in ceea ce priveste modalitatea de plantare este ingroparea sau nu a rizomului/tulpinii. Am inteles ca poate fi crescut si nelegat pe buturugi ci plantat in substrat atat timp cat rizomul ramane la suprafata si DOAR radacinile se ingroapa in strat. (scuze de semi-off-topic)

[WWW]
HoploX
Junior member
[Avatar]

IP:

glasforex wrote:salut!
daca vrei niste comenarii respectiv niste critici (constructive) iti voi da urmatoarele sugestii.

incearca sa grupezi plantele de acelasi fel. nu le lasa rasfirate ca si cum nu isi au locul acolo. ordinea da mai bine ca si dezordinea nu ?
fa ceva cu masa aia.. vad ca balteste apa pe ea. un pic de polistiren nu strica daca sunt eventuale denivelari. vezi ca in timp lemnul se degradeaza de la apa daca nu ai grija. se poate chiar sa faca mucegai sub acvariu.

cu pietre ai mascat ceva filtru ? piatra intradevar e un element natural insa hopa acolo sus peste buturuga aia nu arata nici cum.

pozele incearca sa le faci pe semi lumina sau chiar noapte cu becul stins si fara blitz! daca nu iti ies clare aseaza aparatul pe un tripod sau improvizeaza un scaun(2,3 carti etc.)

si pe final ai foarte multe plante inalte comparativ cu cele medii si mici. Totusi e mai bine decat un poster cu model

In speranta ca nu am fost prea aspru si tot ce am zis am zis sa te ajut a avea un acvariu mai frumos, tine cont de comentariile mele si revino cu poze mai bune!
Bafta multa!

o chestie...pietrele nu stau pe buturuga ci sunt in spatele acvariului
am si poze fara blitz da ies neclare ca e proasta rau camera...
HoploX
Junior member
[Avatar]

IP:

poze mai clare ca asa ziceti ca arata nasol...
[Thumb - Poza 333.jpg]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: