[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
ultkas
Member
[Avatar]

IP:

salut! Sunt Marian am 33 de ani si sunt din Bucuresti. M-am hotarat sa imi iau un acvariu...defapt am mai avut eu o tentativa cu un acvariu dar unul cu plante de plastic deci cam artificial
imi plac foarte mult pestii betta si as vrea sa incep cu un acvariu Hailea 20L (cred ca e o casuta destul de spatioasa pentru un betta) plantat si un mascul...sper sa gasesc un crown tail (din cate se vede m-am si documentat in privinta "cred ca e corect speciilor de betta")...am citit despre ciclul azotului si ciclarea acvariului inainte de introducerea pestelui...deocamdata nu ma bag la CO2 si chestii profesioniste dar increc sa fac un low cost cu plante mai putin pretentioase (poate ma ajutati si voi cu cateva nume potrivite si pestelui pe care vreau sa-l cresc)...ma gandeam ca inainte de cumpararea pestelui sa cumpar un substrat si sa ma apuc de crescut plante (daca se poate spune asa)...cam atat deocamdata si sper sa ma suportati si pe mine probabil si cu intrebari stupide
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Salutare si bine ai venit. Bafta multa cu proiectul tau.
Ce vrei sa faci nu este usor, dar nici foarte greu. Cu ceva plante nepretentioase, o lumina cat de cat decenta, chiar si fara fertilizare si CO2, ai putea avea rezultate bunicele.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
alinutzdragutz
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut. Iti doresc multa bafta. E foarte bine ca te-ai documentat inainte si stii cu sa incepi. Cu sfaturi nu pot sa te ajut caci sunt si eu nou pe aici dar sunt atat de multi care o pot si sigur o vor face. Inc-o data multa bafta.

This message was edited 1 time. Last update was at 26/11/2009 23:25:05

pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

Salut Marian, bine ai venit printre noi. Iti dau un sfat ce l-am primit si eu cand am inceput , si ce am testat pe pielea mea.
Un acvariu cu un volum mai mare este mai usor de stabilizat, bineinteles ca unul de 20L este mai usor si mai ieftin de intretinut. Dar lucrurile o pot lua "razna" imediat la un volum mic de apa.

Oricum mai devreme sau mai tarziu, fie ca vrei sau nu , vei ajunge la un acvariu mai mare , asta daca intra virusu tare in tine .

Iti urez succes in ceea ce vrei sa faci, este foarte bine ca te-ai documentat, si ca iti cauti detalii despre pestii pe care ti-i doresti. Foarte putina lume mai face treaba asta acum.

Apa cristal si pesti sanatosi sa ai

Cu respect,
Ciprian

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Nilsen
Member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit si succes in ceea ce vei face. Un lucru este bine de apreciat la tine, ca ai citit inainte de a te apuca de treaba. Bafta!

Viata are ORICUM dreptate!
[Yahoo!]
V.Sorin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Salut Marian si bine ai venit .Bafta in ce vrei sa faci si apa cristal.

Un subscribe si suntem pretinasi !
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: