[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Boala caras  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
dianacorbeanu
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna,

Am un caras auriu, cap de leu, care pare sa aiba niste pete albicioase, transparente pe codita si pe inotatoare. Din cate imi dau seama pare ca are si ceva probleme cu echilibrul, uneori pare ca e luat de curent dar in general e foarte activ.
Precizez ca mananca bine, stiu ca nu ar trebui sa ii dau fulgi dar imparte acvariul cu 2 zebre, 2 guppy mici si un sanitar. Nu cred ca e de la stres, sunt de o jumatate de an impreuna si se inteleg de minune, adica se ignora reciproc si nu se bat nici macar la mancare.Am 2 tipuri de medicamente: Tetra Contra Spot(cu albastru de metil)si Tetra General Tonic(verde de malachit). Merge vr-un pt boala caraselului sau trebuie sa ii dau altceva?
[WWW]
Pestoaica
Junior member
[Avatar]
IP:

Seamana cu ceva de aici ? http://www.jbl.de/onlinehospitaluk/perpicture/index.php?Step=2&GalleryId=2
Daca seamana cu primele imagini, da-i cu Contra Spotu'. General Tonic e pentru chestii mai generalizate. Si de ai mai multe natii de pesti in acvariu asta nu inseamna ca trebuie sa ii hranesti pe toti cu acelasi tip de mancare. Parerea mea
dianacorbeanu
Junior member
[Avatar]

IP:

Nu am vazut ceva care sa semene cu bolilel acelea. Brr, sinistru. O sa incerc sa ii fac o poza poate va dati seama asa, desi nu e foarte vizibil. Oricum, azi schimb o parte din apa si ii pun Contra Spot. Referitor la hrana, eu i-as cumpara papica pt carasi dar asta nu cred ca o sa il impiedice sa pape si mancarea celorlalti (le dauTetraMin junior si niste bobite negricioase luate din piata).
[WWW]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: