[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand echipamente: acvariu, set CO2  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Scot la vanzare urmatoarele:
1. Acvariu Juwel Rio 300; functioneaza de un an jumate, nu are zgaraieturi, kitul include tot ce este original: capac cu lampa T5, 2 neoane, filtru intern si incalzitorul.
Pret 1200, bonus la cumparare un decor Amazon - cel din spate, nelipit de sticla.
2. Acest set de CO2 care include: reductor, electrovalva, numarator de bule si pH controller. Este absolut nou, nu a fost folosit nici o secunda. Este adus din USA, functioneaza la 110, dar am pentru el si transformator si adaptor pentru piciorusele stecherului, iar flansa cu filet american a fost inlocuita cu flansa cu filet european. Nu are (adica nu vand pentru ca este folosita) sonda de pH, dar functioneaza si cu una indigena. Are insa solutii de calibrare.
Pret 700 lei.
Am postat la bizz general pentru ca pot asigura transportul, pentru acvariu mai ales, pe ruta Cluj - Brasov - Bucuresti in data de 25 nov. Nu-l transport insa decat daca mi se depune un avans in cont, avans care se pierde daca cumparatorul se razgandeste, pentru ca nu circul cu namila in masina prin tara pentru ca dupa aia sa fiu anuntat ca renunta.

This message was edited 1 time. Last update was at 20/11/2009 16:11:27

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12817
[Email]
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

minnardy wrote:Scot la vanzare urmatoarele:
1. Acvariu Juwel Rio 300; functioneaza de un an jumate, nu are zgaraieturi, kitul include tot ce este original: capac cu lampa T5, 2 neoane, filtru intern si incalzitorul.
Pret 1200, bonus la cumparare un decor Amazon - cel din spate, nelipit de sticla.
2. Acest set de CO2 care include: reductor, electrovalva, numarator de bule si pH controller. Este absolut nou, nu a fost folosit nici o secunda. Este adus din USA, functioneaza la 110, dar am pentru el si transformator si adaptor pentru piciorusele stecherului, iar flansa cu filet american a fost inlocuita cu flansa cu filet european. Nu are (adica nu vand pentru ca este folosita) sonda de pH, dar functioneaza si cu una indigena. Are insa solutii de calibrare.
Pret 700 lei.
Am postat la bizz general pentru ca pot asigura transportul, pentru acvariu mai ales, pe ruta Cluj - Brasov - Bucuresti in data de 25 nov. Nu-l transport insa decat daca mi se depune un avans in cont, avans care se pierde daca cumparatorul se razgandeste, pentru ca nu circul cu namila in masina prin tara pentru ca dupa aia sa fiu anuntat ca renunta.

Actualizare oferta:
1. La acvariul Juwel Rio 300 pretul scade cu 10% conform regulamentului, deci, ajunge la 1080, ultimul pret.
2. La setul de CO2 pretul ramane acelasi, dar se adauga, in acelasi pret si un reactor Aqua Medic, la alegere, un AquaMedic 500 nou-nout, nefolosit deloc sau un AquaMedic M, folosit un an, dar perfect functional.

[Email]
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

2 precizari:
minnardy wrote:Am postat la bizz general ...

Nici nu exista alta sectiune...
minnardy wrote:pretul scade cu 10% conform regulamentului

Nu exista o astfel de prevedere in regulament...

Bafta la vanzare.

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Da, mea culpa ...no comment.
Mersi.

[Email]
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Reactualizare oferta:
1. Acvariul Rio 300 a fost vandut.
2. Setul de CO2 scade la 650..este ultimul pret...includ si sonda originala adusa din State, dar nu o mai folosesc de ceva vreme si nu garantez ca mai e buna, chiar daca varful ei a stat in solutie ca KCl.
3. Lampa din capacul de Juwel Rio 180. Are 1 metru si 2 neoane T8. Functioneaza perfect. Pret 150 lei.

[Email]

Forum Index » Vanzari
Go to: