A trecut ceva timp de cand n-am mai aparut si eu cu problemele mele dar acum va trebui sa va cer din nou ajutorul

. Prima problema si cea mai mare o reprezinta un acvariu de 12-17 litri (nu sunt sigur cat) care l-am pus la ciclat acum vro 2 luni in speranta ca o sa pot sa il fac special pentru creveti. Acest acvariu are substratul alcatuit din pietris (2-3mm) negru si am mai introdus si o jumatate de nuca de cocos si un mopan. Toate articolele cumparate de la petshop. Am spalat pietrisul de doua ori inainte sa il bag in acvariu, mopanul l-am fiert si pe el de doua ori a cate vreo 3 ore fiecare fierbere, o data cu sare o data fara, nuca de cocos la fel. Pe mopan inca de la inceput a aparut o mazga galbena gen mucegai pe care am inlaturato prin periaj de fiecare data insa, si acum dupa 2 luni si ceva aceasta mazga inca apare ba chiar in cantitati si mai mari, si observ ca a inceput sa se depuna pe substrat si pe geam. Acum doua saptamani am introdus si un betta si 2 molly portocalii care traiesc bine fericiti aici, deci nu s-ar pune problema ca acvariu nu e ciclat. Ma gandesc acum daca sa arunc mopanul si sa cumpar altul sau poate e alta problema. Stiu ca mazga mai apare la acvariile neciclate si se duce de la sine da a mea nu se duce deloc. Ce imi recomandati sa fac?