[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut forum! :)  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
glasforex
Member
[Avatar]

IP:

Salut!
Sunt Mircea Popa din Oradea. 26 ani. Am 4 acvarii (90L, 130L , 40L , 40L). Acest "virus" l-am luat cam de 2 ani cand am inceput cu acvariul de 90L pe care l-am cumparat dintr-un magazin. Am inceput ca tot omul si am invatat pe parcurs. Am facut si greseli care m-au costat dar consider ca au format ceea ce azi sunt. Urmatoarele acvarii le-am facut eu. Primul cu ajutorul unor prieteni care au mai facut asa ceva; apoi singur. Pestii mei preferati sunt scalarii din care pot spune cu incredere ca am una din cele mai frumoase perechi pe care le-am vazut pana acum! Am sa postez si un filmulte sa va lamuriti. Acvariul 90L ianuarie 2009 - http://www.youtube.com/watch?v=Xx1nPzViBTE
Dintre speciile pe care nu le am dar le voi achizitiona in viitorul apropiat amintesc ciclidele africane si discusi... bineinteles nu in acelasi acvariu.
Visul meu e un acvariu lung incastrat intr-un perete al apartament sau un iaz cu pesti(koi si/sau carasei) frumos amenajat la casa de la tara (una din cele 2 pt ca nu m-ash putea dedica 100% in ambele locuri).
Acum lucrez la un background pentru acvariul de 130L pe care il voi prezenta la sectiunea Hardware. Sper sa ma ajutati in orice fel si sper sa va pot si eu fi de folos!
Bine v-am gasit!
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit

Until you find someone worth dying for, you never really live.
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

Salut mircea, bine ai venit printre noi, este placut sa vezi ca pe zi ce trece apar tot mai multi "bolnavi" . Foarte frumosi pestii, iar acvariul arata bine.

O mica paranteza, vezi ca nu se accepta scris IRC (sh tz etc) Ar fi frumos sa treci la profil si locatia

Cu respect
Ciprian

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]
adu
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Bine ai venit!
si
da chiar cum zice ciprian,chestia cu "bolnavi" ma bucura si pe mine ca suntem mai multi. Ca practit te imbolnavesti si nu te lasi. eu am inceput cu un pangasius intr-un acvariu de 3 litrii

Iar acum am 3 acvarii si vine al 4 lea.

Succesc si de acum incolo.
Bine ai venit
[Email] [WWW] [Yahoo!]
glasforex
Member
[Avatar]

IP:

Multumesc pentru urari!

M-am conformat cu locatia.
Mi-am pus si un avatar.
V.Sorin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Bine ai venit .

Un subscribe si suntem pretinasi !
[Email] [Yahoo!]
fishyman
Membru de baza
[Avatar]
IP:

Bine ai venit Mircea! Frumos acvariul din filmulet, asteptam si alte prezentari.

acvariul meu
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Ai inceput cu dreptul
Si pe forum
Si in acvaristica
SUCCES

Ogar batrin dar.... cu miros fin
Pestoaica
Junior member
[Avatar]
IP:

Sal'tare! Nici eu nu sunt prea veche pe forum dar iti urez la randul meu bun venit. Ma bucur intotdeauna cand mai gasesc pe cate unul cu ciclide pe creier ca mine Sunt curioasa cum arata acvariul tau acum, si nu pot sa ma abtin sa nu intreb daca nu ti se pare ca ai cam multi pestani acolo pentru 90L. Sunt tot atati si acum sau asta era in ianuarie? nu cumva ca se cam ciondanesc?
glasforex
Member
[Avatar]

IP:

intradevar s-au intamplat foarte mult din ianuarie pana acum. dar cel mai important aspect e ca acel acvariu de 90L l-am dat "in uz" prietenei mele. al meu e cel de 130L care acum asteapta background-ul asta:
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/9637.page

Scalari mai am 3 bucati. cei 2 masculi din video si o femela neagra care poate fi vazuta si ea tot acolo. Planuiesc sa pun perechea neagra la icrat intr-un acvariu de 40L maternitate. Si apoi dupa ce puietul e un pic mai maricel sa il mut in noua casa care acum se pregateste!

O sa vreau niste idei pentru ce pun pe jos in acvariu. Pietris sau nisip...culori?... pietre ?... buturuga ? o plantutza? doua ?... ceva unic ?.. o idee traznita de-a voastra?
Ideile aici sau la postul cu backgroundul! Multumesc mult!

Forum Index » Despre noi
Go to: