[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
xipho bolnavi  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
vlad55
Junior member

IP:

salutare!
am un acvariu de 100 de litri, fara substrat, filtru hailea bt1000, pompa aer cu burete bolborositor, temperatura 26 grade, fara plante. in acest acvariu tin aproximativ 40-50 de xipho cam de 3-4 cm, un neon si 3 sanitari.acest acvariu l-am inceput in urma cu 2 luni.
schimbul de apa il fac cam la 4-5 zile si scimb 10-20% din apa.folosesc apa de la robinet cu aquasafe
problema a inceput acum 1 saptamana cand au inceput sa-mi moara din xipho. pestii afectati sunt mai apatici, inoata mai ghebos sa zic asa, iar pe corp au un strat mai albicios.nu refuza hrana.iar de cand observ boala pe ei cam in 4-5 zile mor cu gura deschisa si innotatoarele desfacute si raman pe fundul acvariului.boala este destul de contagioasa, in fiecare zi vad 2-3 noi cazuri.
va rog sa-mi spuneti despre ce boala este vorba, si ce tratamen sa aplic
va multzumesc

vlad
[Email] [Yahoo!]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Ai mult prea multi pesti pentru acvariul ala. Daca nu dai din ei se vor imbalnavi mereu , chiar daca ii tratezi de data asta . Sau vor muri fara nici un semn aparent de boala. Stresul aglomerarii le scade rezistenta sistemului imunitar.
Cat despre boala , uita-te aici si vezi cu ce seamana , apoi dai click pe poza si afli cum se trateaza : http://www.jbl.de/onlinehospitaluk/perpicture/index.php?Step=2&GalleryId=2

Until you find someone worth dying for, you never really live.
vlad55
Junior member

IP:

nu am cum sa-i dau asa bolnavi.
iar din ce am vazut pe site boala seamana cu Gyrodactylus dar nu sunt foarte sigur

vlad
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: