[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
donez 2 jack dempsey(preferabil in jud. arges)  XML
Forum Index » Donatii
Author Message
dj_ando_83
Member

IP:

acum vreo 2 luni am luat 4 jack dempsey din care s-a ales o pereche. cum 2 din ei nu ii mai puteam tine impreuna cu perechea pentru ca a depus si am pui de la ei am decis sa ii mut in alt acvariu. in alt acvariu mai am niste pui de scalar care acum au crescut si trebuie sa ii mut dar nu ii pot pune cu acestia din cauza comportamentului lor. asa ca cei 2 care sunt in plus ii voi dona . pentru cel care ii va lua voi da un "bonus" 3-4 pui de scalar si 2 gurami albastri.
[Email] [Yahoo!]
dj_ando_83
Member

IP:

SUPER OFERTA!!!! pentru cine ii ia mai ofer bonus un filtru intern ATMAN de 450L/h . acvariu nu ii dau ) .
[Email] [Yahoo!]
mihai_alex
Member
[Avatar]

IP:

salut.cat de mari sunt? sunt pereche si astia sau nu sti?
dj_ando_83
Member

IP:

au cam 5 cm. inca nu stiu daca sunt pereche sau nu. daca era sa fie pereche aflam pana acum ca au fost singuri in acvariu. daca esti interesat faci un drum pana la stalpeni sau vb pe mess : dj_ando_83. oricum trebuie sa scap cat mai urgent de ei.
[Email] [Yahoo!]
dj_ando_83
Member

IP:

pana acum nu am scapat de ei. sper sa se gaseasca cineva care sa ii ia pentru ca au devenit colegi de acvariu cu 6 pirania putin mai mici decat ei si nu as vrea sa devina hrana lor.
[Email] [Yahoo!]
dj_ando_83
Member

IP:

s-au dat . se poate inchide.
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Donatii
Go to: