[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
probleme cu filtru  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
alexFI
Junior member

IP:

Salut!
Am un filtru intern (Hailea BT-400 cred, chinezaraie dar ma chinui sa il schimb ) care pana acum 1 saptamana functia normal. cand zic functiona normal ma refer ca filtra, circula apa si o si aera. Acum insa nu mai scoate bule. Nu mai aereaza. Am incercat totul de la curatarea filtrului, la curatarea motorasului (in limitele in care pot si cum mi s-a explicat de catre vanzator), curatarea furtunului de iesire etc. Nimic nu a dat rezultate. Ati mai avut careva experiente cu un astfel de filtru? Cum as putea sa rezolv problema? Multumesc anticipat!
mihai_alex
Member
[Avatar]

IP:

incearca sa cureti capacelul in care intru furtunul ca poate sa infundat.am avut si eu un bt-700 si la mine asta se intampla. :mrgreen:
alexFI
Junior member

IP:

ms mult am rezolvat . era o ditai bucata de nu stiu ce pe intrarea furtunului de iesire exact cum ai zis . Multam !!!
alexFI
Junior member

IP:

problemele au revenit. o sa continui aici ca sa nu fac alt post. din nou aceeasi problema, nu mai oxigeneaza cum trebuie adica deloc. alte idei?
dj_ando_83
Member

IP:

curata si tubul de iesire din filtru(ala pe care se afla intrarea furtunului). cand il cureti il pui la un jet puternic de apa dar in sens invers fata de cum ar iesi apa din filtru. chiar daca cureti intrarea furtunului pe acel tub va ramane destula mizerie care in timp iti va crea probleme. sper ca ai inteles.
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: