Va salut din nou , am mai avut probleme cu pestii , mureau subit fara urme de boli , si mi-ati spus ca problema principala era suprapopularea, ei de data asta problema e alta e o boala care arata foarte urat , am avut 3 guppy unul mi-a murit , avea inotatoarea din spate si o parte din coada imbracata intr-un fel de ciuperca alba , ciuperca care am mai vazut-o si la alt peste , un guppy caree si el mi-a murit , am mai vazut la guppy ca la inotatoare la coada nu mai avea membrana de care se ajuta sa inoate ,ci nulmai coditele de care era atasata membrana (ca si cum ai avea un fel de inotatoare la mana si ar disparea membrana si ai ramanea numai cu degetele) ceea ce am vazut la cel putin inca unul sau doi pesti care la randul lor a murit , m-am gandit ca e ceva trecator si odata cu pestele moare si boala dar am vazut ca mor unul dupa altul si nu stiu ce sa ma fac , cei mai dragi pesti sunt niste sanitari la care am vazut la unul dintre ei ca inotatoarea de pe spate nu mai are membrana si ma tem ca va muri si el nu stiu ce sa ma fac ce boala este asta si cum pot sa imi scap pestii ,aceeasi ciuperca sau boala face sa se erodeze si membrana inotatoarelor ? acvariu de 100 l , 6 sanitari , 2 ancistrusi (de carasi am scapat mai raman 2 scalari pui, care probabil ii voi dona) 4 neoni, 2 xifo, 3 guppy si 2 melci. am pietris cumparat in el pentru acvariu , pietris folosit pentru ciment dar similar celui cumparat , si ceva roci ce le-am adus din cheile turzii deoarece aratau foarte frumos ,sunt albe , asta spun in eventualitatea in care ar putea avea pietrisul vreo legatura dar n-am avut probleme de genul asta pana acum , si mai am un soi de planta dar nu stiu cum ii spune . va multumesc
|