[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
a mai venit unul :)  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
sorana_bv
Junior member

IP:

au trecut trei saptamani de cand mi-am luat acvariul de 126 de litri si hop azi altul :-P din cauza ca am tot auzit reclamatii ca am suprapopulat acvariul m-am hotarat sa mai imi iau inca unul...acesta e de 63 de litri :-) si vreu sa bag in el cei 12 pestisori de guppy 2 sanitari albi si 2 ancitrusi...oricum am donat parintii la guppy astia mici...am donat 6 femele si 2 masculi si tot am ramas cu multi pesti....cred ca am ajuns intr-un punct de unde nu o sa mai am cum sa ma opresc :-)
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Felicitari pentru decizia de a mai lua inca un acvariu Insa am o rugaminte la tine...este obositor sa tot citim cate un post de al tau deschis pentru fiecare lucru pe care il iei sau pentru orice se intampla la tine in acvarii.Ar fi mult mai practic si mai usor de urmarit daca deschizi un singur topic unde scrii tot ce se intampla nou in acvarii,unde pui intrebari,etc.Ca un fel de jurnal.

Until you find someone worth dying for, you never really live.
Fujito
Membru de baza
[Avatar]

IP:

felicitari pentru noul acvariu virusul asta .... ;);)
[Email] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

sorana_bv wrote:cred ca am ajuns intr-un punct de unde nu o sa mai am cum sa ma opresc :-)

Asta-i clar :alright: ....... te apropii de pragu' psihologic de o tona de apa in acvarii ....... dupa ce-l atingi, nimic nu te mai poate opri .

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: