[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ce Substrat Recomandati?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
ionutzcz72
Junior member
[Avatar]

IP:

Momentan am acvariul cu substrat din nisip si pietris.Doresc sa cumpar un substrat special.Eu Ma Gandesc La JBL .
acvariu 50 l
lumina 2 neoane 20w fiecare
plante: egeria ,anubias ,echinodorus,cryptocoryne.
pesti:Vivipari
incalzitor 75w
filtru resun sp 1100 500l/h
Pareri?? :music:
[Yahoo!] aim icon [ICQ]
Alokt
Member

IP:

Eu ti-as sugera sa pui bonalit, culoarea o alegi tu, e produs de firma hobby si ca baza fertila dedesubtul acestuia incearca sau JBL sau Sera. Trebuie sa te socotesti ca echinodorusii sunt mari consumatori de fertilizanti.

album1, album2, album3, album4
PAPILLON
Junior member

IP:

Salutare !

Eu folosesc produsele PRODAC atunci cand aleg o firma pentru substrat.A fost dragoste la prima vedere.Cu acest substrat fertil am inceput si tot la acesta ma decid si in ziua de astazi.Substratul prodac este compus din:1: Humus 2:Humus plus 3:Fondovivo.Am insa foarte multi prieteni care merg pe substratul de la JBL si sunt tare multumiti.In incheiere as vrea sa iti dau o sugestie.Nu cred ca vei reusi sa pui in valoare intr un acvariu de 50 de litrii un Echinodorus doar daca acesta este Echinodorus tenellus.

Sa ai succesuri !
[Yahoo!]
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca te ai hotarat pe Jbl este Ok. Un Florapol 100 ar trebui sa fie de ajuns pentru acvariul tau. Costa in jur de 15 ron si chiar face treaba. Acum cat despre echinodorusi, nu cred ca sunt indicati pt acvariul tau, e prea mic. Acestia vor creste nu mari ci foaarrrte mari, si iti vor "sufoca" acvariul. Iti recomand plante cu frunza mica, si acvariul sa fie plantat in spate cu plante tip stem, ce vor creste inalte si ti vor umple frumos acvariul. Au avantajul ca cresc destul de repde daca au condtii si se inmultesc usor. Dupa urmeaza sa il plantezi in ordinea inaltimii plantelor la MATURITATE. Adica nu neaparat o planta de dimensiuni mici asa si va ramane. Daca il vei planta in stilul asta acvariul va da impresia de acvariu mare, va fi aerisit si va oferi lumina suficienta plantelor si loc de "zbor" pt pesti. Substratul pune l mai subtire in fata si mai gros pe latura din spate, de asemenea va da profunzime acvariului
ionutzcz72
Junior member
[Avatar]

IP:

Va multumesc foarte mult! Se Poate Inchide Topicul!
[Yahoo!] aim icon [ICQ]
clauss
Senior member
[Avatar]

IP:

Lasa-l deschis , sigur o sa revii cu intrebari

ACVARIUL MEU : http://s586.photobucket.com/albums/ss308/clauss77/?action=view&current=P1020632.jpg
[Email] [Yahoo!]
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Se inchid posturile la sectiunile vinzari sau cumparari ,la cererea celui care la deschis
Cind tranzactia a fost finalizata
La aceasta sectiune ramin deschise

This message was edited 1 time. Last update was at 13/02/2012 20:04:54

Ogar batrin dar.... cu miros fin

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: